Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘Bir insan şöhreti nasıl güzel kullanır’ sözünün cevabı Hatice Aslan’da gizli!

‘Bir insan şöhreti nasıl güzel kullanır’ sözünün cevabı Hatice Aslan’da gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1962 yılında Sivas’ta dünyaya gelen usta oyuncu Hatice Aslan, bugüne kadar o kadar önemli projelerde bulundu ki, hayranları her rolüyle büyük övgüler ortaya koydu. Oyunculuk performansları ile yer aldığı projelere değer katan Hatice Aslan, hem dijital hem de televizyon dizilerinde yer almaya devam ediyor.

Yoğun bir tempoda çalışan oyuncu, sinema filmleriyle de sık sık setlerde görmekte olduğumuz, birikimini gençlere aktarma çabası içinde ve toplum ile iç içe yaşamayı da seven birisi. Hatice Aslan, katıldığı televizyon programında şöhretin toplum içinde kendisine ne kadar önemli fayda sağladığını ifade etti.

Bir insanın şöhretini nasıl güzel bir şekilde kullanabileceği ve bunun farkında olarak toplum ile iç içe geçebileceğinin örneğini Hatice Aslan sergiliyor.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV’de yayınlanan Empati isimli programında Hatice Aslan, şöhret konusunda şöyle konuştu: “Sokakta yürürken sanki evimde yürüyormuş gibiyim. Şöhreti seviyorum, çünkü günlük hayatımı devam ettiriyorum. Metrobüse biniyorum, metroya biniyorum. Herkesle merhabalaşıyoruz. Hayatımı çok kolaylaştırıyor şöhret, merhabalaşmak ve konuşmak çok güzel insanlarla. Direkt konuya giriyorlar, sokakta yürürken sanki evimde yürüyormuş hissi var. İlginç oluyor. Çok güzel bir duygu yaşıyorum.”

Şöhreti kendisine toplum ile duvar kurma aracı olarak gören birçok ünlü isme nazaran Hatice Aslan, halk ile birlikte yaşamaktan gayet memnun.

Hatice Aslan, oyunculuk yapmamış olsaydı şimdi belki de bir ana okulu öğretmeni olacaktı. Aslan, “Çocukları çok seviyorum, onlarla çok iyi anlaşıyorum. Çocukların dinlemeye ihtiyacı var, çocukları çok dinleyelim. Ben dinlemeyi oğlumdan öğrendim, sohbet etmenin ne kadar güzel bir şey olduğunun, hep hayat dersi vermemenin onun da bir hayatı olduğunu Ekin’den öğrendim. Biz anne baba olarak çok iyi tanıdığımızı zannediyoruz, çocukların hayatı okulla beraber değişiyor” şeklinde konuştu.