Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin büyüsü bozuldu, işler tersine dönüyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin büyüsü bozuldu, işler tersine dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ve Devrim Özkan’ın sempatik hallerine tutuklu kalan çok sayıda dizi hayranı var. Dizinin kemik izleyici kitlesi desteğini yoğun şekilde sürdürüyor. Ancak Sadi ile Songül karakterlerinin bu güçlü uyumu bile haftalar ilerledikçe büyüsünü koruyamıyor.

Gani Müjde’nin hikayesini yazdığı ve konseptini tasarladığı dizi yaz döneminden itibaren bir başarı hikayesi yazdı. Çok geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran dizinin, son haftalarda reytinglerinde yaşanan düzenli azalma ise büyünün bozulmakta olduğunun göstergesi oldu.

Bir ara ortalamanın çok üzerine çıkan hatta birincilik yarışının içinde önemli zaferler kazanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi projesi, son birkaç haftadır düşüş sergiliyor. İzleyici ilgisindeki azalmanın reytinge yansıması ile birlikte perşembe rekabetinde dizinin bir hayli gerilediğini ve rakipleri ile mücadele etmekte zorlandığını gözlemliyoruz.

Hem Camdaki Kız hem de Aldatmak dizilerinin karşısında izleyici ilgisini her geçen hafta kaybetmeye devam eden Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizi gerçeği bulunuyor.

Büyünün bozulduğuna işaret eden bu görüntü önümüzdeki haftalarda değişir mi bilinmez, ancak senaryo grubunun bu durumu tekrar olumluya çevirmek için son numarasını yapması ve hikayeyi daha güçlü bir noktaya çekmesi izleyicilerin ilgisini yeniden kazanmanın yolu olabilir.