Ana sayfa Dizi Haberleri Bir kadın için bu rolü yazabilmeleri çok ilginç! Şebeke dizisi Pelin Karahan için bir diziden daha anlamlı!

Bir kadın için bu rolü yazabilmeleri çok ilginç! Şebeke dizisi Pelin Karahan için bir diziden daha anlamlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT Dijital’in lansman dizilerinden Şebeke’de Pelin Karahan’ı tanımakta zorlanacaksınız!  Pelin Karahan, yeni bir dizinin heyecanı içinde. Oyuncu, bugüne kadar canlandırmadığı çok farklı bir rolde yer alacağı için bu heyecanın en üst seviyede olduğunu söyledi.

Şebeke isimli yeni dizi TRT Dijital’de izleyicilerle buluşacak ve çekimlerine de çok yakın bir zaman içinde başlanacak. Ön hazırlıkları devam eden dizi için meraklı bir bekleyiş var. Pelin Karahan dizinin konusu ve kendisinin rolü hakkında detay vermek istemedi.

Mart ayında açılması beklenen TRT Dijital platformunun açılış projelerinden birisi olacağı için bu diziye büyük önem veriliyor. 10 bölümlük ilk sezonun ardından diğer sezonlarının da çekilmesi planlanan Şebeke’de Pelin Karahan’ın yanı sıra Eren Hacısalihoğlu ile Furkan Palalı da yer alıyor.

Çok farklı bir rolü canlandıracak olmanın heyecanı içindeki Pelin Karahan’nın mesajları dikkat çekiciydi. Oyuncu, “Diziye başlıyoruz bu hafta, onun ön çalışmaları, yoğunluğu vardı. Yeni bir dizimiz var, ismi Şebeke. Onun çekimleri başlayacak. TRT’nin yeni dijital platformunda olacak. İlk sezon 10 bölüm olacak. Güzel bir kadromuz var” açıklamasını yaptı.

Bir kadın için bu rolü yazabilmeleri çok ilginç! Şebeke dizisi Pelin Karahan için bir diziden daha anlamlı! 7

Değişik bir senaryo içinde olacağını anlatan Karahan, çok farklı bir rol canlandıracağı için de heyecanını ifade etti.

Oyuncu, “Güzel, değişik bir senaryo. Benim için oynaması çok keyifli bir rol. Bu sefer seyircinin beni daha farklı izleyeceği bir rol olacak. Kendi adıma da o yüzden çok heyecanlıyım. Farklı güzel bir iş, bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Oyuncunun birkaç kez röportajlarında yeni rolüne dikkat çekmesi ve farklı bir karakteri ortaya koyacağını söylemesi, hayranları arasında bir beklenti de yarattı.

Hem diziye hazırlanan hem evde ailesi ile ilgilenen hem de lansmanlarda boy gösteren Pelin Karahan, enerjik bir şekilde gündemde kalmaya devam ediyor.

Bir şebekenin hikayesinin yansıtılacağı dizide başarılı oyuncunun birden çok kadın karakterini canlandırması da bekleniyor. Senaryoyu okurken çok heyecanlandığından bahseden oyuncu, “Bir kadına bunu yazabilmeleri aslında çok keyifli. İlk defa bir kadın karakterinin baştan sona değişimi olduğunu gördüm. Kadın da kendi içinde çok dönüşecek. Güzel bence, keyifli” diye konuştu.

Kadın oyuncular için böyle bir rol yazılabilmesini de ilginç bulduğunu daha önceden ifade eden Pelin Karahan, ilk defa bir kadın karakterinin baştan sona değişimini gördüğü için de Şebeke dizisine büyük önem veriyor.