Ana sayfa Sosyal Medya Doğum gününü kutlayan Esra Dermancıoğlu yeni yaşında sosyal medyada içini döktü!

Doğum gününü kutlayan Esra Dermancıoğlu yeni yaşında sosyal medyada içini döktü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  ATV dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nda ‘Ümran karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Esra Dermancıoğlu, özel yaşamında ise mütevazi ama renkli bir kişiliğe sahip.

Sosyal medya paylaşımlarına çoğu zaman bu özelliklerini yansıtan Esra Dermancıoğlu 7 Aralık’ta 54 yaşına bastı. Oyuncu yeni yaşını sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

Instagram hesabında, kırmızı elbisesi ile art arda pek çok pozunu yayınlayan Esra Dermancıoğlu fotoğrafların altına şunları yazdı; “7 Aralık 1968 ‘de doğmuşum, hatırlamıyorum. 30 yapıyo di mi? Bu yıl ruhumdan atamadığım ve atamayacağım acım @civancanova çıkom oldu ve tabii insanın yaşadığı süre içinde bitmeyen, bitmeyecek olan varoluş acısı ve maruz kaldığı sınırsız işkenceler, ölümler, hastalıklar… Ama aynı zaman diliminde bütün bunlar olurken yaşama tutunma sebebim Refiam, bezelyem büyüdü… Ben biraz daha büyüdüm. Dostluklar derinleşti daha güzelleşti… ha bide #fikirhırsızlığınahayır !”

Doğum gününü kutlayan Esra Dermancıoğlu yeni yaşında sosyal medyada içini döktü! 8

Emre Altuğ, Evrim Doğan, Çiğdem Tunç ve Veda Yurtsever’in de aralarında bulunduğu ünlü isimler de Esra Dermancıoğlu’nun doğum gününü kutladı.

Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini eğlendiren oyuncu, sette yoğun bir şekilde dizinin başarısı için ter döküyor. 2022 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız şu dönemde, Esra Dermancıoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; biraz da pandeminin etkisiyle bu yılın kötü geçtiğini söyledi.

Doğum gününü kutlayan Esra Dermancıoğlu yeni yaşında sosyal medyada içini döktü! 9

Ünlü oyuncu, “Hepiniz tükenmiş gözüküyorsunuz, benimle beraber. Bir şey yok, aynı, hastalıklar, kötü bir yıl geçirdik” diye konuştu.  Fikir hırsızlığının Türkiye’de büyük bir sorun olduğunu ifade eden Esra Dermancıoğlu, “Fikir hırsızlığını engellemek için ne yapılabilir, bunlarla ilgili konuşmak lazım” dedi. Yazdığı bir senaryonun çalınmasına çok kızan oyuncu, “Instagram’da belki delirmiş gibi gözüksem de, aslında çalanın şuursuzluğu ve deliliği. Bunlar konuşulmalı. Bir senaryo, bir proje. Bu bana çok dokundu. Buna ben çok üzüldüm” şeklinde konuştu.