Ana sayfa Sosyal Medya Bir kaliteli dizi daha harcandı, Uğur Güneş ve Esra Bilgiç hayranlarının isyanı bir işe yaramadı!

Bir kaliteli dizi daha harcandı, Uğur Güneş ve Esra Bilgiç hayranlarının isyanı bir işe yaramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon yedinci dizisi için de final kararı almasına yönelik tepkiler dinmiyor. Uğur Güneş ile Esra Bilgiç hayranlarının büyük heyecanla takip ettikleri Kanunsuz Topraklar ne yazık ki, final yapıyor… 9 Şubat Çarşamba akşamı 16. bölümü ile son kez ekranda yer alacak olan dizinin bitmesinin arkasındaki gerçek net…

Bu kadar yüksek bütçe ile oluşturulan atmosfer ve güçlü oyuncu kadrosunu bir araya getirmek için harcanan paralar artık hem yapımcı Gold Film’in hem de Fox TV’nin zarar etmesine neden oluyor… Geçen sezon Masumiyet isimli dizide de benzer bir durumla karşılaşan Gold Film’in sahibi Faruk Turgut, bir kez daha aynı durum ile yüzleşmek zorunda kaldı.

Fox TV’de heyecanla diziyi bekleyen hayranlar ise sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla isyan ediyor… “Kaliteli bir dizi daha harcandı. Hak ettiği değeri görmedi, kıymeti bilinmedi” diye yorum bırakan birçok dizi hayranı, haksız değil.

Bir kaliteli dizi daha harcandı, Uğur Güneş ve Esra Bilgiç hayranlarının isyanı bir işe yaramadı! 7

Gerçekten de 1939 yılının Türkiye’sinde geçen hikaye için yapılan büyük çalışmalar ve güçlü oyunculuk performansının hakkı bu değildi… Kanunsuz Topraklar dizisi uzun süre devam edebilecek bir hikayeye sahip olmasına rağmen, kasvetli ortamı ve güçlü dizilerle yarışmak durumunda kalması nedeniyle fazla fırsat bulamadı.

İzlemeye başlayanların bırakamadığı ama ortasından izlemek isteyenlerin de hikayeye hakim olamadığı bir yapımdı Kanunsuz Topraklar. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş ikilisi de çok başarılı bir uyum yakaladı. Ancak dizinin setinden yansıyan güçlü enerji de dahil olmak üzere, hiçbir çaba Kanunsuz Topraklar’ı ayakta tutmaya yetmedi.

Fox TV, final kararından geri dönmeyecek ve dizi 9 Şubat Cumartesi akşamı son kez ekranda olacak.