Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinin kaderi Burcu Özberk’in eski dizisi Afili Aşk’a benzedi!

Aşk Mantık İntikam dizisinin kaderi Burcu Özberk’in eski dizisi Afili Aşk’a benzedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, romantik komedi dizi projelerinin en çok öne çıkan kadın oyuncusu oldu… Yer aldığı projelerin başarısı ile adından söz ettiren oyuncu, kiminle partnerlik yapsa, o ismin de göz önüne çıkmasını sağlıyor.

Çağlar Ertuğrul ile Afili Aşk’ta birlikte rol alan Burcu Özberk, çok fazla görünmek istemeyen arkadaşını gündemin üst sırasına çıkartmıştı. Şimdi benzer bir durumu Aşk Mantık İntikam dizisinde İlhan Şen yaşıyor. Burcu Özberk’in romantik komedi projeleriyle ilgili seçimlerinin de gayet iyi sonuçlar vermesi oyuncunun doğru kararlar verdiğine işaret ediyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin düşmekte olan reytinglerine rağmen şimdiye kadar geldiği nokta çok önemli… Fox TV’nin Mart ayında final yaptırmayı planladığı dizinin 39. bölümde bitmesi bekleniyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin kaderi Burcu Özberk'in eski dizisi Afili Aşk'a benzedi! 8

Bu durum da Burcu Özberk’in eski dizisi Afili Aşk’ı hatırlattı. Kanal D ekranında yayınlanan dizi 12 Haziran 2019 tarihinde başlamış ve 19 Mart 2020’de 38. bölümü ile birlikte final yapmıştı.

18 Haziran 2021 tarihinde başlayan Aşk Mantık İntikam dizisinde de olaylar Fox TV’nin planladığı gibi gelişir ise, bu yapım da 2022 yılının Mart ayında final yapacak.

Burcu Özberk, Haziran’da başlayıp Mart ayında biten bir başka romantik komedi dizisine daha veda ederken, başarısıyla da alkışı hak ediyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin kaderi Burcu Özberk'in eski dizisi Afili Aşk'a benzedi! 9

İlhan Şen’den bu yüksek performansı ve partneri ile uyumu beklemeyen dizi hayranları da çok şaşırmıştı. Genç oyuncu ne kadar başarılı bir romantik komedi erkek oyuncusu olduğunu bu proje ile ortaya koydu.