Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı’ndan 3 yıl sonra Miray Daner’in gönlüne giren dizi TRT1’den geldi!

Bir Litre Gözyaşı’ndan 3 yıl sonra Miray Daner’in gönlüne giren dizi TRT1’den geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Miray Daner, daha çocukluk döneminden itibaren setlerde yer almaya başlayan ve izleyicilere yetenekleri ile kendisini kabul ettiren bir isim oldu… Sempatikliği ve merhametli kişiliği ile de genç hayranlarının rol model aldığı isimlerden birisi Miray Daner…

2008 yılında başlayan oyunculuk yolculuğunda birbiri ardına dizi ve sinema filmlerinde yer alan Miray Daner, Papatyam isimli dizideki Gonca karakteri ile çok sevilmişti. Medcezir dizisinde Beren olarak izlediğimiz ve büyük de beğeni kazanan oyuncu, asıl güçlü çıkışını ise Vatanım Sensin isimli dizideki Hilal karakteri ile yaptı.

Bir Litre Gözyaşı'ndan 3 yıl sonra Miray Daner'in gönlüne giren dizi TRT1'den geldi! 8

Vatanım Sensin genç oyuncu adına bir dönüm noktasıydı. Çünkü Hilal karakterinden sonra artık yan rollerin değil, başrollerin aranılan isimlerinden birisi oldu… Miray Daner’in ilk başrolü olan Bir Litre Gözyaşı dizisi büyük beklentilere rağmen 15 bölüm sürebildi. 3 Şubat 2019 tarihinde final yapan bu diziden sonra bir daha oyuncuyu televizyon kanallarındaki dizilerde göremedik.

Bir Litre Gözyaşı'ndan 3 yıl sonra Miray Daner'in gönlüne giren dizi TRT1'den geldi! 9

Dijital dizi projelerini tercih eden Miray Daner, Netflix’in ilk yerli yapımı olan Hakan Muhafız’da Kahin olarak yer aldı. Saygı isimli Blu TV dizisinde Helen karakteri ile farklı bir imaj ile şaşırtan oyuncu, Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisinde de bulundu.

Şimdi ise 3 yılın ardından Miray Daner’in çok iddialı bir dizi ile televizyon ekranına geri dönme zamanı geldi. Kara Tahta isimli yeni TRT1 dizisinin başrol kadın oyuncusu Miray Daner…

Furkan Andıç ile başrolü paylaşan oyuncu, şimdiye kadar yayınlanan fragmanlarda çok hoş görüntüler ortaya koydu. Suyun içinde yapılan çekimlerde dikkat çeken oyunu, ikinci fragmanda ise karlar altındaki sahnelerde yine oyunculuk yeteneklerini konuşturdu.

Miray Daner, net olarak yayın tarihi açıklanmamış olsa da 30 Mart’ta başlaması beklenen yeni TRT1 dizisiyle birlikte, 3 yılın ardından yeniden televizyon ekranında yerini alacak.