Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayaller ve Hayatlar dizisinin 9. ve 10. bölümleri yayınlandı!

Hayaller ve Hayatlar dizisinin 9. ve 10. bölümleri yayınlandı!

tarafından ker_def

“Hayaller ve Hayatlar” dizisinin Dokuzuncu ve Onuncu Bölümleri bein Connect platformunda izleyicilerle buluştu. Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği dizi bir süredir gündemden düşmeyen yapımlar arasına katıldı.

Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan “Hayaller ve Hayatlar” her hafta yeni bölümleriyle dijital içerik platformu beIN CONNECT’te izleyicisiyle buluşuyor. Peki dizinin yeni bölümlerinde neler olacak? İşte detaylar:

Dizinin dokuzuncu bölümünde kızlar Meryem’in gizemini çözmeye çalışıyor.. Dicle; Fırat’ın, Meryem’in öldüğü gece kızı görmeye gittiğini öğrenir ve Fırat ile yüzleşir. Meryem’in intihar etmediğine inanan Güneş, bunu herkese kanıtlamaya kararlıdır. Kızlar, Meryem’in öldürüldüğüne dair ipuçlarının peşine düşer. Bu konuda da Yiğit’ten yardım isterler. Emre ve Setenay son bir kez buluşur.

Hayaller ve Hayatlar dizisi onuncu bölümünde ise Melike hayal kırıklığı yaşıyor. Emre ile gizli gizli görüşmeye başlayan Setenay, anne babasına ve arkadaşlarına yakalanma korkusu içindedir. Dicle, kitapçıda tanıştığı çocuğun heyecanını yaşarken Sergen ile karşılaşınca işler iyice karışır. Güneş, Meryem’in eşyaları arasında anlamlandıramadığı bazı belgeler bulur. Yiğit ve Melike yemeğe çıkar ancak bu buluşma hiç de Melike’nin hayal ettiği gibi geçmez.