Ana sayfa Dizi Haberleri Bir savcı için ne kadar hazin bir son! Yargı dizisinde ölüm rüya mı, gerçek mi?

Bir savcı için ne kadar hazin bir son! Yargı dizisinde ölüm rüya mı, gerçek mi?

tarafından ker_def

TelevizGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Yargı dizisinde ikinci sezon sonuna doğru adım adım gidilirken, izleyicileri yine çok şaşırtacak anlar yaşanacak. Senarist Sema Ergenekon’un güçlü hikaye kurgusu ile çok başarılı işlere imza atan Yargı dizisinde Ilgaz karakterine ne olacağını herkes çok merak ediyor.

Savcı Ilgaz öldü mü? Dizinin 62. bölümünden gelen fragmanlarda Ilgaz’ın ölebileceğine yönelik bazı sinyaller verilse de birçok izleyici bunun dizinin yeni bölümünü izletmeye yönelik bir meraklandırma çabası olarak düşünüyor. Komiser Eren karakterinin şu sözü de izleyicilerin aklını başından aldı: “Bir savcı için ne kadar hazin bir son.”

Sosyal medyadaki yorumlara bakılır ise bu sahneler bir karakterin rüyası ve birçok izleyici de “Lütfen rüya olsun, Ilgaz ölmesin” diye yorumlar paylaşıyor.

Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz karakteri ölürse diziyi izlemekten vazgeçeceğini söyleyen birçok izleyici de sosyal medya ortamında yorumlar paylaşıyor.

30 Nisan Pazar akşamı Yargı dizisinin 62. bölümünde ne olacağı belli değil belki ama, fragmanlar izleyenlerin yüreğini ağzına getirmiş durumda.

argı’nın 62. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ceylin cinayet şüphesiyle tutuklanıyor!

Ilgaz’ın ölüp ölmediği muamması sürerken, ortadan kaybolması herkesi şok eder. Öte yandan Ceylin, cinayet şüphesiyle tutuklanarak gözaltına alınır.

Diğer taraftan Turgut Ali’nin soğuk kanlılığı dikkat çekerken Ilgaz’a ne olduğu merak konusu olur.

Yargı heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!