Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin etkili çifti Aybike ve Berk’in popülerliği sosyal medyada hızla artıyor!

Kardeşlerim dizisinin etkili çifti Aybike ve Berk’in popülerliği sosyal medyada hızla artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Cumartesi akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmakta olan Kardeşlerim dizisinde Aybike ve Berk karakterleri, son dönemin en popüler dizi çiftlerinden birisi oldu. Dizinin hikayesinde Berk hakkındaki gerçeklerin ortaya çıkması ile onların saf ve temiz ilişkisinin bir kenetlenmeye doğru gitmesi, birbirlerine olan desteklerinin daha da kuvvetlenmesi bekleniyor.

Melis Minkari ile Recep Usta ikilisinin canlandırmakta olduğu Aybike ve Berk ile ilgili sosyal medya ortamında da yoğun bir destek çabası görmekteyiz. Özellikle de genç izleyiciler hem iki oyuncunun çok genç yaşta olmalarına rağmen başarılı performanslarını övüyor hem de karakterlerin saf ve temiz ilişkisine gıpta ile bakıyor.

Birbirleri ile kenetlenme halindeki Aybike ve Berk’e gösterilen bu sosyal medya ilgisi de çiftin “En popüler dizi çifti” olmasını sağladı. 19 – 26 Nisan haftası için Somera tarafından yapılan araştırmada Aybike ile Berk çifti için 134 bin 379 ileti paylaşıldı. Böylelikle de Melis Minkari ile Recep Usta ikilisinin başarısı yeniden dikkat çekti, Aybike ve Berk çifti de haftanın en popüler dizi çifti oldu.

Süsen ve Ömer ikilisine de ilgi yine yoğundu. Listenin ikinci sırasında Lizge Cömert ile Yiğit Koçak ikilisinin canlandırdığı Süsen ve Ömer çifti bulunuyor.

Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Çöp Adam’ın etkileyici çifti Peri ve Tamer listenin üçüncü sırasında bulunuyor. Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan’ın başarısını takdir etmek lazım, dizide çok güçlü bir sinerji oluşturdular.

Listenin dördüncü sırasında ise Seyran ve Ferit bulunuyor. Yalı Çapkını dizisi reytinglerde çok iyi oranlar elde eden ve sezonun en iyi çıkışını yapan dizilerin başında gelmesine rağmen Seyran ile Ferit’in en popüler çiftler listesinde 4. olması da dikkat çeken bir durum.

Adım Farah dizisinde de Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin canlandırdığı Farah ile Tahir çiftine ilgi artarak sürüyor. Bu ilginin sonucunda da Farah ve Tahir’i en popüler dizi çiftleri listesinin beşinci sırasında görmekteyiz.

Kardeşlerim dizisinin etkili çifti Aybike ve Berk'in popülerliği sosyal medyada hızla artıyor! 7