Ana sayfa Dizi Fragmanları Annemizi Saklarken’in final bölümünün ertelenmesinin nedeni ortaya çıktı!

Annemizi Saklarken’in final bölümünün ertelenmesinin nedeni ortaya çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sıra dışı hikayesiyle ekrana gelen ancak reytinglerde bir türlü tutturamayan Annemizi Saklarken dizisinin bu akşam final bölümünün yayınlanması bekleniyordu. Ancak bölümün ertelendiği açıklandı. Bu durum izleyicilerde büyük bir soru işareti yarattı.

Star TV’de kısa süre önce ekrana gelmeye başlayan Annemizi Saklarken dizisinin final kararı birkaç gün önce gündeme bomba gibi düşmüştü. Dizinin sekizinci bölümüyle final yapacağı açıklanmıştı.

Bu ani final kararı dizinin izleyicileri tarafından büyük bir tepkiyle karşılanmıştı. Sosyal medyadaki paylaşımlarda bu ani final kararının dizinin ekibine ve izleyicilere haksızlık olduğuna dikkat çekilmişti. Ancak karar verilmişti.

Annemizi Saklarken dizisinin bu akşam final bölümünün ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak son anda dizi, Star TV’nin yayın akışından çıkarıldı. Dizinin final bölümünün ertelendiği öğrenildi. Ancak izleyiciler final bölümünün hiç yayınlanmayacağı konusunda büyük bir kuşkuya kapıldı.

Ancak kuşku kısa sürdü. Çünkü Annemizi Saklarken’in resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada final bölümünün 2 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacağı açıklandı. Bu da dizi izleyicisinin rahat bir nefes almasını sağladı.

Dizinin final bölümünün ertelenmesinin nedeninin ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çarşamba akşamı saat 22.00’da ortak yayın ile soruları yanıtlayacak olması olmasıydı…

Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi’nin yer aldığı dizi aslında hem hikayesi hem de karakterleriyle çok dikkat çekiciydi. Mesela bugüne kadar hep naif ve iyi kalpli karakterlerde izlediğimiz Kutsi bu kez psikopat bir adamı canlandırıyordu. Hande Doğandemir’in canlandırdığı Handan da bugüne kadar izlediğimiz klasik fedakar anne karakterinden çok uzaktı. Ancak başarılı oyunculuk ve farklı hikaye maalesef yeterli olmadı ve Annemizi Saklarken dizisinin finaline karar verildi.