Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Güven setlere dönmek için neyi bekliyor? İşte cevabı!..

Ozan Güven setlere dönmek için neyi bekliyor? İşte cevabı!..

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay -İkinci Bahar,  Bir İstanbul Masalı, Canım Ailem, Muhteşem Yüzyıl  ve Fi  gibi çok izlenen yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Ozan Güven son olarak 2020 yılında ‘Egemen’ karakterine hayat verdiği ‘Babil’ dizisiyle ekranlara gelmişti.

Babil dizisinde rol aldığı sırada, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelen Ozan Güven apar topar diziden ayrılmıştı.

Oyuncu o zamandan bu yana bir projede yer almadı. Ekranlara ne zaman geri döneceği merak konusu olan Ozan Güven geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı dava nedeniyle mesleğine ara verdiğini belirterek, “Mahkeme bittikten sonra devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Ozan Güven setlere dönmek için neyi bekliyor? İşte cevabı!.. 120

Ünlü oyuncu, Cem Yılmaz’ın dijital platformda yayınlanan sekiz bölümlük dizisi ‘Erşan Kuneri’ hakkında da açıklamalarda bulundu.

Yakın arkadaş olduğu Cem Yılmaz’ın bugüne kadar, Karakomik Filmler serisi, Arif V 216, Pek Yakında, ‘Yahşi Batı, A.R.O.G ve G.O.R.A. projelerinin hepsinde rol alan Ozan Güven komedyenin Netflix için çektiği son dizisi Erşan Kuneri’de neden olmadığını da şu sözlerle açıkladı; “Bu kez ayrı olmak istedim, çok keyfim yoktu. O yüzden oynamadım.”

Erşan Kuneri’yi izlediğini ve başarılı bulduğunu da belirten Ozan Güven, “Gayet iyi olmuş, ben beğendim. Beğenmeyen izlemesin” yorumunu yaptı.