Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Umut Yeter 1. bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Tolgahan Sayışman ve Hazal Subaşı ekrana dönüyor!

Bir Umut Yeter 1. bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Tolgahan Sayışman ve Hazal Subaşı ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, MF Yapım imzalı, başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı, Serhat Tutumluer, Cem Uçan, Yağmur Özbasmacı Mermer, Feyza Civelek, Irmak Örnek, Selahattin Paşalı, Serpil Gül, Yiğit Tuncay, Özlem Başkaya, Burak Çimen, Nihan Büyükağaç, Diren Polatoğulları, Cansu Gültekin, Emre Aslan ve konuk oyuncu olarak Alper Saldıran yer aldığı, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, Melis Civelek’in senaryosunu yazdığı, “Bir Umut Yeter”in yeni tanıtımı yayınlandı.

Dizinin 1 . bölüm 2. tanıtımı aşağıda.

Bir Umut Yeter dizisi, 27 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Bir Zamanlar Çukurova’nın 2. bölümüyle reytinglerde üstünlüğü ele geçirdiği Perşembe günleri artık çok zorlu bir gün konumunda…

Avlu ve Bizim Hikaye dizileriyle birlikte 4 iddialı yapımın kapışmasını izleyeceğiz.

DİZİDEN DETAYLAR

Elif ile Derya’nın mucizevi bir tesadüfle kesişen hayatları, beklenmedik olayların ardı ardına yaşanmasına neden olurken, arada kalan; günahsız, masum, küçük Umut ve geçmişte yaşadıklarıyla hayata küsen Yılmaz’dır…

Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçtiğinde, yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünüyor ama yanılıyordur.

Hayattan fazla beklentisi olmayan Yılmaz’ı Köyceğiz’e bağlayan ilk şey Elif’in hayat sevinci olmuştur. Elif’le aşık olmadan evlenip hayata tutunma kararı aldığında ise yeni ailelerinin tek eksiğinin bir bebek olduğunu biliyordur. Ancak Elif’in peş peşe bebeklerini kaybetmesi, ikisini de perişan eder… Ta ki Elif’in cansız bir bebek dünyaya getirdiğinin ertesi sabahı, dalgaların kıyıya savurduğu küçük bir kayıktan gelen bebek çığlığının denizin tüm sessizliğini bozmasına kadar…

Elif, bebeği Allah tarafından bir hediye olarak görürken, Yılmaz bunun yanlış olduğunu biliyordur. Elif’in bebeği emzirmesiyle bebeğin ağlaması dursa da yıllar boyu sürecek bir vicdan azabı başlayacaktır.

Bu tesadüf; Yılmaz, Elif ve kaybolan çocuğunu arayan Derya arasında beklenmedik gelişmelere neden olacak ve herkesin hayatını derinlemesine etkileyecektir.

Bir Umut Yeter 1. bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Tolgahan Sayışman ve Hazal Subaşı ekrana dönüyor! 7