Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Umut Yeter dizisi gün değiştirdi! İşte Kanal D’nin acil hamlesi

Bir Umut Yeter dizisi gün değiştirdi! İşte Kanal D’nin acil hamlesi

tarafından ker_def

İlk bölümü geçen hafta Perşembe günü izleyicilerle buluşan Bir Umut Yeter, başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekmişti. Ancak dizinin reytingleri bir hayli düşük gelmişti. Bunun en önemli sebebi Perşembe günlerine damgasını vuran Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yanı sıra Avlu ve Bizim Hikaye’nin de kemik bir izleyici kitlesi olmasıydı.

Kanal D hemen müdahale ederek Bir Umut Yeter dizisinin gününü değiştirdi. Dizi artık Cumartesi günleri ekrana gelecek. Bir Umut Yeter 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Cumartesi günü Bir Deli Rüzgar, Yeni Gelin, Kalk Gidelim ve Erkenci Kuş dizileriyle yarışacak olan Bir Umut Yeter bakalım reytinglerde istenilen noktaya gelebilecek mi?

Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı, Serhat Tutumluer ve Cem Uçan’ın başrollerini paylaştığı Bir Umut Yeter dizisinin ilk bölümü, büyük ilgi topladı. Farklı hikayesi ve oyunculuklarıyla beğenilen dizide zaten konu itibariyle fazla ağır olan bir durum var ve 3 ana karakterin de depresif halleri izleyiciyi de yoruyor.

Oyuncular:

Tolgahan Sayışman
Esra Bilgiç Töre
Hazal Subaşı
Serhat Tutumluer
Cem Uçan
Yağmur Özbasmacı Mermer
Feyza Civelek
Irman Örnek
Selahattin Paşalı
Serpil Gül
Yiğit Tuncay
Özlem Başkaya
Burak Çimen
Nihan Büyükağaç
Hamdi Alp

Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi Bir Umut Yeter, Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Etkileyici hikâyesi ve güçlü kadrosuyla sezonun en iddialı projelerinden birisi…