Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisine sürpriz karakter… Hikayesiyle şaşkına çeviren Halil, yeni bölüme damga vurdu!

Çukur dizisine sürpriz karakter… Hikayesiyle şaşkına çeviren Halil, yeni bölüme damga vurdu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’a yeni eklenen karakter, ekran başındakileri önce çok güldürdü ancak gerçek ortaya çıkınca herkesin yüzünde acı bir tebessüm oluşturdu.

Vartolu’nun sığındığı izbe yerdeki meczup adam, derinden etkileyen hikayesiyle ekran başındakileri şaşkına uğratan bir tesadüfün kurbanı çıktı.

Yaşadıklarından sonra kendisini suçlayan ve köşesine çekilen Vartolu, Halil’le aynı yerde yaşamaya başladı. İlginç tavırlarıyla dikkat çeken Halil, Vartolu’nun iç hesaplaşmasında aslında sözleriyle ona ilginç yöntemler sunmaya başladı.

İkilinin halı sahada yaptıkları maçı izlerken kahkahalar atan izleyiciler, bir yandan da Vartolu’nun kendine gelmesini sağlayan bu adamın göründüğü gibi pek de deli olmadığını farkettiler.

Halil’in hikayesi ortaya çıkınca ise herkes şaşkına döndü. Olay limonlarla başladı. Bir poşet limonla gelen Halil’e bu limonları ve yediği taze sebze, meyveleri pazarcılık yapan İdris’in verdiği anlaşıldı.

Çukur dizisine sürpriz karakter... Hikayesiyle şaşkına çeviren Halil, yeni bölüme damga vurdu! 7

İdris ile tanışma hikayesini anlatmaya başlayan Halil, Vartolu’ya hayatının şokunu yaşattı. Bahsettiği adamın babası İdris Koçovalı olduğunu anlayan Vartolu, hikayenin devamında ise çok daha büyük bir şok yaşadı.

Kahraman’ı öldürdüğü gece, otelin içinde oturan bir anne ve oğulun da kaza kurşunuyla öldüğü, o kişilerin Halil’in ailesi olduğu ortaya çıkınca, Vartolu kahroldu. Halil, oğlunu ve karısını öldüren kişiyle konuştuğunu bilmiyordu ama Vartolu, hayatı boyunca yaptığı tüm hataların bedelini büyük vicdan azaplarıyla ödüyordu.

Halil karakteri böylece Çukur dizisine ilginç ve acı bir tesadüfle girdi.

Bakalım karakteri daha sonra da görmeye devam edecek miyiz? Zira, ailesinin fotoğrafları ve özel eşyalarının olduğu küçük sandığı da alıp ‘Halil Kaçar’ notunu bırakıp gitti. Halil’i ünlü oyuncu Sermet Yeşil oynuyor.

İşte Halil’in ailesini kaybettiği ve İdris baba ile tanıştığı o sahneler:

SERMET YEŞİL KİMDİR?

1977’de Eskişehir’de doğan Sermet Yeşil, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Ankara Devlet Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Tiyatro Anadolu’da görev aldı.

Tiyatro Anadolu bünyesinde Keşanlı Ali Destanı, Bay Biedermann ve Kundakçılar, Fırtına, Melekler Şehri, Kökler, Kuru Gürültü, Midas’ın Kulakları, Körayak ve Hırsız isimli oyunlarda; 2005 yılından bu yana da Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda Kuvayi Milliye, Karmakarışık, Büyük Aşıkların Sonuncusu, Caligula, Sırça Kümes, Bay Kolpert, Özgürlüğün Bedeli oyunlarında yer aldı. Halen TiyatroPol bünyesinde Teklif adlı oyunda oynuyor.

Aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak çalışan Sermet Yeşil, televizyon ve sinema çalışmalarına da devam ediyor.

Rol aldığı yapımlar arasında, Gişe Memuru, Kosmos, Kaç Para Kaç, İlkbahar-Sonbahar, Hiçbiryerde gibi sinema filmleri ile Leyla ile Mecnun, Mor Menekşeler, Eski Hikaye ve Şubat gibi televizyon dizileri yer alıyor.

ROL ALDIĞI SİNEMA FİLMLERİ:

– (2014) Suret (Kısa Film) – Adem

– (2011) Gişe Memuru – Artun

– (2009) Kosmos – Kosmos

– (2009) İlkbahar Sonbahar

– (2006) Hiçbiryerde – Halim

– (1999) Kaç Para Kaç – Çırak

Genç Efe’nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur’u geri almaya kararlıdır. Ve Cumali’den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur’u toparlayamazlarsa Cumali’nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir.

Yamaç, Vartolu ve Cumali’nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.