Ana sayfa Dizi Haberleri Bir ünlü Ramo’dan Arıza dizisine geçince, bir başka ünlü de Arıza’dan Ramo’ya transfer oldu!

Bir ünlü Ramo’dan Arıza dizisine geçince, bir başka ünlü de Arıza’dan Ramo’ya transfer oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin iki dizisi arasındaki oyuncu geçişgenliği dikkatleri çekiyor… Önceki hafta Ramo dizisinde büyük ilgi gören, izleyicilerin de aklına yazdığı Halef karakterine hayat veren Rüzgar Aksoy, yeni projesinde görünmüştü.

Balaban isimli karakter ile artık Arıza dizisinde rol alacak olan oyuncu, aynı ekranda farklı dizide farklı bir karakter ile hayranları ile buluştu. Ramo ve Arıza’nın aksiyon dolu işler olması, benzer izleyici kitlesine hitap etmesi de bu yapımlar arasındaki en önemli benzerlik olarak dikkat çekiyor.

Bir ünlü Ramo'dan Arıza dizisine geçince, bir başka ünlü de Arıza'dan Ramo'ya transfer oldu! 8

Bu noktada yeni bir transfer daha gerçekleşti ama bu sefer tam tersi yaşandı. Arıza dizisinde Metin karakterine hayat veren Burak Demir, yeni anlaşmasını Ramo ile yaptı.

Yine Show TV ekranında yine bir başka ünlü isim yine bir aksiyon rolüyle ekrana gelecek. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Burak Demir, Ramo dizisinde Cemil karakterine hayat verecek ve sadece 4 bölüm izleyicinin karşısına çıkacak.

Bir ünlü Ramo'dan Arıza dizisine geçince, bir başka ünlü de Arıza'dan Ramo'ya transfer oldu! 9

2002 yılından bu yana dizi setlerinde yer almakta olan Burak Demir, birbirinden etkileyici rollerde bulundu. Oyuncu, Genco dizisinde Tarkan olarak sevildi. Ardından ise Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hüseyin Çavuş karakteri ile çok ilgi gördü. Emanet, Arka Sokaklar, Eve Dönüş, Gecenin Kraliçesi, Şevkat Yerimdar, Diriliş Ertuğrul ve Sevgili Geçmiş dizilerinde rol aldıktan sonra 2020 yılında Arıza’da Metin olarak 13 bölüm oynadı.

Burak Demir şimdi ise yeni dizisi Ramo’daki Cemil karakteri için hazırlanıyor.