Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinin ikinci sezonunda yeni bir karakter ortalığı fena karıştıracak!

Ömer dizisinin ikinci sezonunda yeni bir karakter ortalığı fena karıştıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezon sonuna doğru adım adım ilerleyen Ömer dizisinin ikinci sezonda da devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Dizide Nisa karakterini canlandıran Merve Dizdar’ın bile henüz ikinci sezon olup olmayacağını bilmediğini söylediği açıklaması dikkat çekmişti. Oyuncu da yaz döneminde Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonunu çekeceklerini, yaz sonunda ise Ömer dizisine devam etme arzusunda olduğunu anlattı.

Ömer dizisinde henüz ikinci sezon için net bir bilgi olmasa da, Star TV’nin yıllardır aradığı yüksek izlenme oranlarını Yalı Çapkını dizisinin yanı sıra Ömer projesiyle de elde ettiğini reytinglerden görebilirsiniz. Pazartesi akşamları birincilik başarılarına da imza atan Ömer dizisinde senaryonun gidişatı da ikinci sezonda yepyeni olayların hikayeye yön vereceğini anlatıyor.

İşte bu noktada dizinin kadrosuna önümüzdeki bölümde katılması beklenen Haluk karakteri herkesin dikkatini çekecek. Rüzgar Aksoy’un canlandırması beklenen bu yeni karakter Ömer dizisinin senaryosunda yeni bir dönemin de açılacağını anlatıyor.

Ömer dizisinin ikinci sezonunda yeni bir karakter ortalığı fena karıştıracak! 7

Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Gamze karakterinin eski kocası olan Haluk’un 19. yeni bölümde hikayeye dahil olması ile birlikte ortaya büyük bir çatışma ortamı çıkacak.

Hem Ömer’in başındaki aile baskısı ve Süreyya’nın yapacakları hem de Gamze’yi derinden sarsan tepkiler ve bir de Haluk’un geri dönüşü ile birlikte hikaye içinden çıkılmaz bir hal alacak.

Gamze ile Ömer aşklarını yaşamak isterken birbiri ardına çıkan sorunlar Haluk Tezel karakterinin gelmesi ile birlikte adeta patlama yapacak. Bu karakterin ikinci sezonda da Ömer dizisinde önemli değişimler yaratması bekleniyor.

Kuruluş Osman dizisinde Turgut Alp karakterini canlandıran Rüzgar Aksoy’un katılmasının ardından Ömer dizisinde çok heyecanlı, beklenmedik olayların olması izleyicileri şaşırtmayacaktır. Çatışmanın arttığı dizinin 12 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 21. bölüm ile birlikte sezon arası vermesi ve Eylül ayının başlarında da ekibin yeni bölümleri çekmek için bir araya gelmesi bekleniyor.