Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden üst üste 4 ünlü ayrıldı, herkes şoke oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden üst üste 4 ünlü ayrıldı, herkes şoke oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 6 sezondur çok başarılı bir çizgide ilerleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir önemli karakterin daha vedası yaşandı. Dün akşam 192. yeni bölümü yayınlanan dizinin önemli karakterlerinin vedası üst üste geldi. Geçtiğimiz ay Ceylan karakterini canlandıran Sanem Çelik’in yapıma vedasının ardından dün akşam da Tipi karakterine hayat veren Savaş Özdemir’in vedasına şahitlik ettik.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinden yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bu yeni ayrılık izleyicilerin içine dokundu.

Savaş Özdemir’in canlandırdığı Tipi karakterinin ne çok seveni varmış… Tipi gitti, sosyal medyada gözyaşı sel oldu! Ölerek diziye veda eden Tipi karakterini başarıyla canlandıran Savaş Özdemir de twitter gündemine yerleşti. 14 binden fazla mesaj paylaşıldı ve dizinin hayranları Tipi karakterine olan sevgilerini mesajlara yansıttı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz üst üste 4 ünlü ayrıldı, herkes şoke oldu! 4

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde üst üste gelen bu ayrılıklar sonrası 7. sezonda yepyeni karakterlerle ve yeni oyuncularla bambaşka bir hikaye örgüsü bekleniyor…

Zira dizinin etkili karakterlerinin gidişi hikayenin devamında da sıkıntı oluşturacaktır. Bu yüzden de 7.sezonda da güçlü olmak adına atv dizisinin yeni senaryo ve yeni karakterler ile güçlendirilmesi şart.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz üst üste 4 ünlü ayrıldı, herkes şoke oldu! 5

2021 yılında Sabina Toziya’nın Hayriye annesi gitti. Ardından Dilşad Şimşek’in avukat Ebru’su veda etti. Sonra Ceylan karakterinde Sanem Çelik’in gidişi da ağlattı. Şimdi de Tipi karakterinde Savaş Özdemir’in vedası ile birlikte üst üste önemli kayıplar yaşandı.

EDHO’nun 7. sezonu için senaristlerin yer vereceği yeni karakterler de daha şimdiden merak edilmeye başlandı.