Ana sayfa Sosyal Medya Bir yanda Demet Özdemir, diğer yanda Hande Erçel! Sevgi ve dostluğun farklı yansıması!

Bir yanda Demet Özdemir, diğer yanda Hande Erçel! Sevgi ve dostluğun farklı yansıması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en başarılı iki kadın oyuncusu kim diye sorulur ise, kuşkusuz Demet Özdemir ve Hande Erçel ismi de ilk 3 arasında yer alacaktır… İkisi de enerji dolu ve ikisi de kariyerinde zirvede bulunuyor…

Demet Özdemir ve Hande Erçel’in sosyal medya paylaşımlarına bakıldığı zaman, her ikisinin de pozitif mesajlar vermeyi çok sevdiklerini görebilirsiniz… Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Özdemir, sette arkadaşları ile birlikte çekilen fotoğrafı yayınladı. Arkadaşları maskeli olarak onun çekimlere hazırlanmasına yardımcı oluyordu. Set ekibi ile ne kadar keyifli anlar yaşadıklarını da bu paylaşımı ile gösteren Özdemir, sevginin ve dostluğun ne kadar önemli olduğunun da mesajını verdi.

Bir yanda Demet Özdemir, diğer yanda Hande Erçel! Sevgi ve dostluğun farklı yansıması! 8

Demet Özdemir gibi Hande Erçel de instagram hesabından milyonlarca hayranına duygularını ifade ediyor ve önemli mesajlar vererek de onları fazlasıyla etkiliyor… Demet Özdemir, arkadaşları üzerinden sevgi ve dostluk mesajı verdi.

Hande Erçel ise köpeği üzerinden sevgi ve dostluğun önemine değinen bir paylaşımda bulundu. “Azul” ile birlikte uzanan ünlü oyuncu, tarzıyla da hayranlarından büyük beğeni topladı.

Erçel’in bu pozuna rekor denebilecek şekilde, tam 2 milyon beğeni geldiğini hemen hatırlatalım.

Bir yanda Demet Özdemir, diğer yanda Hande Erçel! Sevgi ve dostluğun farklı yansıması! 9