Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner değil, artık ünlü oyuncunun ismi değişti! Yeni ismi İsmail Demirci buldu!

Aslıhan Güner değil, artık ünlü oyuncunun ismi değişti! Yeni ismi İsmail Demirci buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Kuzey Yıldızı dizisinde, uzun süredir aynı sette yer alan ekip başarılı sahneler ortaya koyuyor ve aralarındaki iletişim de artık bir aile ortamını yansıtıyor.

En son Cengiz Bozkurt’un katıldığı dizinin Ordu’da devam eden çekimlerinden birçok farklı kare de oyuncuların sosyal medya hesaplarında yer alıyor. İsmail Demirci de Kuzey karakteri ile dizide büyük bir çıkışa imza attı. Bu çıkış sayesinde hayran kitlesini artıran oyuncu, bir süredir instagram hesabının 1 milyonu aşması için büyük çaba sarf ediyordu.

Sonunda Demirci’nin bu çabaları sonuç verdi ve hesap 1 milyon sınırı aştı. Ünlü oyuncu bir teşekkür mesajı yayınladı. Oyuncu, “1 milyon fotoğrafı! Teşekkürler” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Aslıhan Güner değil, artık ünlü oyuncunun ismi değişti! Yeni ismi İsmail Demirci buldu! 9

Aslıhan Güner de zaman zaman partnerine sosyal medya üzerinden desteklerde bulunmuş ve etkileşimin artmasını dolayısı ile Demirci’nin hesabının daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamıştı.

2.6 milyon takipçisi bulunan Aslıhan Güner, partnerinin paylaşımına yorum bıraktı ve “Helal olsun partnörüm. Bu şekil gazandin…” diye mesaj yazdı.

Aslıhan Güner değil, artık ünlü oyuncunun ismi değişti! Yeni ismi İsmail Demirci buldu! 10

İsmail Demirci ise arkadaşının desteğini de hatırlatacak şekilde yanıt verdi. Aslıhan ismi yerine ise “Aslıcan” diye hitapta bulunarak, partnerinin ne kadar candan birisi olduğunu ifade etmek istedi.

Demirci, “Destekleriniz için teşekkürler Aslıcan hanım” diye yazdı ve bu paylaşım  da yine yüksek bir etkileşim aldı.

Aslıhan Güner değil, artık ünlü oyuncunun ismi değişti! Yeni ismi İsmail Demirci buldu! 11