Ana sayfa Dizi Haberleri Bir yanda Deniz Baysal, diğer tarafta Başak Gümülcinelioğlu! Teşkilat ile Sipahi’nin rekabeti başlıyor!

Bir yanda Deniz Baysal, diğer tarafta Başak Gümülcinelioğlu! Teşkilat ile Sipahi’nin rekabeti başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hikaye olarak birbirlerine benzer diziler arasında karşılaştırma yapan dizi hayranları için Teşkilat’ın bir benzeri olarak gözüken Sipahi dizisinin detayları çok merak ediliyor. 12 Aralık Pazartesi akşamı izleyicilerle Show TV ekranında buluşacak olan Sipahi dizisi, aynı Teşkilat gibi istihbarat ajanlarının yaşadığı olayları ekrana taşıyacak.

Konu itibariyle benzerlik olmasının yanı sıra, Batı’daki bazı odakları Türkiye’ye düşmanlık yaptığı ve bunun engellenmesine yönelik istihbarat görevlilerinin faaliyetleri her iki dizinin de temel noktasını oluşturuyor. Teşkilat dizisinde üçüncü sezon devam ederken, Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisi başrolün hakkını veriyor.

Üçüncü sezonda da çok iyi reytingler alan Teşkilat dizisinin bir benzeri olarak tarif edilen Sipahi dizisi, konu açısından örtüşse bile hikaye anlatımı noktasında büyük farklılıklar olacağı kesin.

Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide önemli kadın rollerinden birisini de Başak Gümülcinelioğlu canlandırıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın sevilen çalışanlarından Ezgi karakteri ile yepyeni bir görüntüyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Başak Gümülcinelioğlu, aksiyon hikayesiyle önemli bir deneyim de yaşayacak.

Bir yanda Deniz Baysal, diğer tarafta Başak Gümülcinelioğlu! Teşkilat ile Sipahi'nin rekabeti başlıyor! 7

Teşkilat dizisinin güçlü istihbarat ajanı Zehra karakterinde Deniz Baysal’ın etkisi neyse, Başak Gümülcinelioğlu da yine bir istihbarat ajanı Ezgi karakteriyle benzer bir etkiyen neden olacak.

Zehra ve Ezgi karakterleri de sosyal medyada karşılaştırılacak ve iki önemli oyuncunun performanslarıyla ilgili değerlendirmeler öne çıkacak.

Ezgi karakteri, Başak Gümülcinelioğlu’nun daha önce oynadığı rollere bakılır ise çok farklı birisi ve karakterin duygusunu izleyiciye aktarma konusu oyuncu adına önemli bir sınav olacak.

Ailesini Bosna Hersek savaşında kaybeden Ezgi, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın gözde çalışanları arasında yer alıyor. Dizide çok iyi dövüşen ve duygusal zayıflığa yer vermeyen Ezgi, zorlu görevlerin üstesinden gelmesiyle dikkatleri çekecek. Gümülcinelioğlu rol aldığı bu karakter için ağırlıklı olarak dövüş eğitiminin yanı sıra silah ve atış dersleri aldı.

Oyuncunun bu dizideki performansı, benzer dizi Teşkilat’taki Zehra karakteriyle de sıklıkla karşılaştırılacak gibi duruyor.