Ana sayfa Dizi Haberleri Bir yanda Murat Yıldırım, diğer tarafta Kaan Yıldırım! Birbirine benzer iki dizi iki ünlü ismi karşı karşıya getirecek!

Bir yanda Murat Yıldırım, diğer tarafta Kaan Yıldırım! Birbirine benzer iki dizi iki ünlü ismi karşı karşıya getirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle çok yakında yeni dizi Sipahi buluşacak. Fragmanı beğeni toplayan ve afişi de gayet etkileyici bulunan yeni dizi için geri sayıma başlandı. Show TV tarafından henüz yayın tarihi konusunda bir duyuru gelmemiş olsa bile, Aralık ayının içinde Sipahi dizisinin başlaması bekleniyor.

Kaan Yıldırım ile birlikte Özge Gürel’i yeni dizinin başrolünde izleyeceksiniz. Sipahi dizisi bir istihbarat ajanının hikayesini anlatan bir yapım olacak ve bu hikaye kurgusu üzerinden de TRT1’de üçüncü sezonu devam eden Teşkilat dizisine çok benzeyen bir yapım olduğunu söylemek gerekiyor.

Bir yanda Murat Yıldırım, diğer tarafta Kaan Yıldırım! Birbirine benzer iki dizi iki ünlü ismi karşı karşıya getirecek! 9

Sosyal medyada Teşkilat dizisinin taklidi olarak da eleştiriler almasına rağmen birbirine benzer hikayelerin peşi sıra yayınlandığı Türk dizi piyasasında bu tür yorumlar gerçeklikte uzak gözüküyor. Sonuç olarak Sipahi dizisi de Teşkilat’ın açtığı yoldan gidecek ve aksiyon seven izleyicileri kendisine çekmeye çalışacak.

Metavarse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri üzerinden ülkenin en hassas noktaları siber saldırılara uğraması gibi son dönemin popüler bir konusu da dizinin ana hikayesini oluşturuyor.

Teşkilat dizisinin üçüncü sezonunda başrol olan Murat Yıldırım, yapımın yeniden izleyiciler tarafından büyük ilgi görmesini sağlamıştı.

Bir yanda Murat Yıldırım, diğer tarafta Kaan Yıldırım! Birbirine benzer iki dizi iki ünlü ismi karşı karşıya getirecek! 10

Kaan Yıldırım ise şimdi Murat Yıldırım’ın tahtına aday gözüküyor. İki başarılı oyuncu istihbarat elemanı karakterlerle ekranda yer alıyor. İki oyuncunun da rolleri birbirine benzer olduğundan birçok açıdan karşılaştırma yapma fırsatı da doğacak.

Aksiyon konusunda yeteneklerini sergilemesi beklenen Kaan Yıldırım’ın, zaten aksiyon dizileriyle son dönemde çok beğeni toplayan Murat Yıldırım ile her açıdan karşılaştırılacağını söylemek mümkün.

Bir yanda Murat Yıldırım, diğer tarafta Kaan Yıldırım! Birbirine benzer iki dizi iki ünlü ismi karşı karşıya getirecek! 11

Hem Teşkilat hem de Sipahi dizileri bu sezon istihbarat servislerinin iç yüzünü ortaya koyma ve halkı korumak için verilen fedakarlıkları gösterme, aynı zamanda da isimsiz kahramanlara bir selam gönderme temaları üzerine kurulu. Ancak herkes iyi biliyor ki, hem Teşkilat hem de Sipahi aslında bir propaganda dizisi kıvamında ve milli birlik ile bütünlük algısı üzerinden izleyicileri etkileme ve yönlendirme hedefini taşıyor.