Ana sayfa Sosyal Medya Oğluyla fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan oyuncu Hande Soral hayranlarından uyarı aldı!..

Oğluyla fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan oyuncu Hande Soral hayranlarından uyarı aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2017 yılında meslektaşı İsmail Demirci ile evlenen Hande Soral, geçtiğimiz Mayıs ayında oğlu Ali’yi kucağına aldı.

Hamileliği boyunca beslenmesine dikkat eden, instagram sayfasından kendisi gibi bebek bekleyen anneler için paylaşımlarda bulunan sağlıklı tarifler veren oyuncu, oğlu Ali’nin doğumuyla birlikte ilk kez anne olmanın heyecanını yaşadı.

Oğlu Ali’yi annesinin yardımıyla büyüten ve her şeyiyle birebir ilgilenen oyuncu, zaman zaman sosyal medyada altı aylık olan oğlunun yüzünü göstermeden paylaşımlar da yapıyor.

Oğluyla fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan oyuncu Hande Soral hayranlarından uyarı aldı!.. 8

Son paylaşımında, oğlu kucağında pozunu instagram hesabında yayınlayan Hande Soral, “Hep göz göze diz dize” notunu düştü.

Bazı hayranları Hande Soral’ın paylaşımına, “Çocuk senden büyük gözüküyor”, “Boy baba maaşallah” ve “Çok iri ve sağlıklı bir bebek maaşallah” gibi yorumlar yaparken, bazı hayranları ise Hande Soral’ı “Çok paylaşmasanız, nazar değecek” şeklinde uyardı.

Oğluyla fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan oyuncu Hande Soral hayranlarından uyarı aldı!.. 9

Hande Soral eşi İsmail Demirci ile oğlunun pozunu paylaştığı fotoğrafa ise, “Aşklarım” yazdı. En son ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova adlı dizide ‘Ümit’ karakterini canlandıran Hande Soral’ın hayranları şimdiden oyuncuyu yeniden ekranda görecekleri zamanı iple çekiyor.

Hande Soral daha önce yaptığı açıklamada, oğlu Ali’ye hamileyken bir süre çalıştığını belirtmiş ve içine sinen bir proje olduğunda tekrar onunla sete gideceğinin de altını çizmişti.