Ana sayfa Dizi Haberleri 25 Kasım reytinglerini Yalı Çapkını patlattı, Kızılcık Şerbeti iyi ama, Yalnız Kurt ile İyilik dizilerinde durum kötüleşiyor!

25 Kasım reytinglerini Yalı Çapkını patlattı, Kızılcık Şerbeti iyi ama, Yalnız Kurt ile İyilik dizilerinde durum kötüleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reyting yarışında önemli gelişmeler yaşanıyor. TRT1 ekranında başlayan Dünya Kupası maçlarının da etkilediği diziler, büyük reyting yarışına da devam ediyor. Cuma akşamlarının artık bir numarası olan Yalı Çapkını dizisi reytinglerini artırarak ilerliyor.

Star TV ekranında 10. bölümü yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin bu sezon elde edilebilen en yüksek reytinglere ulaştığını biliyor musunuz? Tüm kişiler kategorisinde şimdiye kadar sezon boyunca elde edilen en iyi reytingleri tutturan dizi, Gönül Dağı dizisini de böylelikle geride bırakmış oldu. AB ve ABC1 gruplarında da yine çift haneli ve gayet yüksek reytinglerle yoluna devam eden dizi için muhteşem bir başarı daha geldiğini söyleyebiliriz.

Kızılcık Şerbeti dizisi ise her yeni bölümde çatışmanın arttığı ve merakın da yükseldiği bir noktada bulunuyor. Show TV’de yayınlanan ve 5. bölümü 25 Kasım Cuma akşamı ekrana gelen dizinin reytingleri de fena sayılmaz. Tüm kişiler kategorisinde ortalamaya yakın reytingler ile dokuzunculuk elde eden Kızılcık Şerbeti, AB grubunda yedinci ve ABC1’de ise dokuzuncu oldu. Bu iki grupta da ortalamanın üzerinde gelen reytingler iyi bir gösterge oldu.

Yalnız Kurt dizisi atv ekranında devam ediyor ve ilk 10 program arasına daha giremediğini belirtelim. 27. bölümü yayınlanan dizinin tüm kişiler ve ABC1 gruplarında on üçüncü olduğunu, AB’de ise günü on sekizinci olarak tamamladığını belirtelim.

İyilik dizisi ise 20. bölümü ile Fox TV’de yayınlandı ve yine ilk 10 program arasına giremedi. Tüm kişilerde on dördüncü olan dizi, AB grubunda on altıncı ve ABC1’de ise on beşinci durumda bulunuyor.