Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova, 3 kategoriden ikisinde birinciliği kaybetti!

Bir Zamanlar Çukurova, 3 kategoriden ikisinde birinciliği kaybetti!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 3. sezonunda, 93. bölümüyle ekranın en çok izlenen dizilerinden biri olarak Perşembe gecesinin zirvesindeki yerini koruyor! Aldığı reyting ve izlenme payıyla Tüm Kişiler kategorisinin en çok izlenen yapımı oldu. Ancak dizi Camdaki Kız dizisinin başlamasından bu yana AB ve ABC1 kategorilerinde zorlandı ve dün akşam da her iki kategoride ciddi düşüşler yaşayarak rakibine birincilikleri kaptırdı.  ABC1’de hala güçlü reytingler alan atv dizisi günü 3. sırada bitirdi. AB’de ise düşüş daha fazla oldu ve günü ancak 5. sırada tamamlayabildi.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü,  aynı zamanda sosyal medyanın da en çok konuşanları arasındaydı. Bir Zamanlar Çukurova’nın 93.bölümünde #HasretleSevdim etiketi sosyal medyanın gündemindeydi. Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da, aşkın her türlüsünün zaman ve vicdan savaşlarından geçtiği hikayesi ile, yoluna devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova, 3 kategoriden ikisinde birinciliği kaybetti! 9

ÇUKUROVA’DA FECİ KAZA! ZÜLEYHA MI BEBEK Mİ?

Çukurova’nın tansiyonun bir an bile azalmadığı günleri bir nebze durulmuşken, bir trafik kazası, yine gündeme oturacak! Hamile olduğunu düşünen Züleyha, doktora giderken yağ dökülen yolda otomobilinin hakimiyeti yitirdi ve bir ağaca vurdu! Başını direktsiyona çarpan Züleyha’yı gören biri vardı! Hamilelik haberini, hastane koridorunda Şermin ve Füsun dedikodu yaparken öğrenen Müjgan bunu hemen Ümit’e söyledi. Ümit de konağa gidip, tüm olan biteni, Demir’le yaşadıklarını Züleyha’ya anlatmak üzere, yola çıktı. Ancak yolda bir aracın ağaca çarptığını görünce durdu ve direksiyon başındaki Züleyha’yı gördü!

FEKELİ VE DEMİR’İN OYUNU YÜREK HOPLATTI AMA İŞE YARADI!

Züleyha çarşıda Demir’in Fekeli’yi vurduğunu öğrenince, nereye koşacağını şaşırdı! Hastaneye gidince orada olmadığını görüp bir şaşkınlık daha yaşadı! O sırada da Ümit de, konudan haberdar oldu ve koşarak eve gidip Fikret’e durumu söyledi.

Züleyha ve Sevda, Demir nereye gitmiştir diye telaş içinde beklerken, Demir onları aradı ve Fekeli ile birlikte bir oyun hazırladıklarını, aslında bir vurulma olmadığını anlattı.

Kurdukları oyun işe de yaradı, Fikret amcasını görmeye Fekeli konağına gitti!

Ve karşısında Demir ile birlikte sapasağlam amcasını gördü.

Bir Zamanlar Çukurova, 3 kategoriden ikisinde birinciliği kaybetti! 10

İKİ KARDEŞ NE UZLAŞABİLDİ NE HESAPLAŞABİLDİ!

Fikret dirense de en sonunda Demir’le yüzleşmek zorunda kaldı. Ama, ne öfkeleri geçti ne biri geri adım attı! Fikret’in tek istediği Demir’in babasının şerefsizliğini kabul etmesi ve kardeş olduklarını gazetede ilan etmesiydi. Ümit meselesini bildiğini de ima etti. Demir de geri adım atmayınca, uzlaşamadılar. Demir, Fekeli’nin evinden çıktı ama sonra Fikret’in yolunu kesti. İkisi bir kez daha kozlarını paylaştılar. Demir, fotoğrafları çekenin o olduğunu anlayınca, neden Ümit’e yolladığını sordu! Fikret ise, kendisi çekseydi Züleyha’ya göndereceğini söyledi. Yine uzlaşamadılar.

FİKRET VE ÜMİT ARASINDA DA İPLER GERİLDİ

Fikret fotoğrafları, Demir’e verdiği için hesap sordu. Ümit ise Züleyha’nın resimleri umursamadığını, Demir’in elinden kurtulmak için bunu söylediğini anlattı. Ümit artık pes ettiğini de söyledi. Ama bu Fikret’i daha da çıldırttı. İntikam yeminlerinden dönemezlerdi!

Bir Zamanlar Çukurova, 3 kategoriden ikisinde birinciliği kaybetti! 11

ÜMİT ANNESİNİN HİKAYESİNİ ÖĞRENDİ AMA BU YETECEK Mİ?

Sevda bunca yıl hasretini çektiği kızına kendisini anlatabilmek için, Demir’in silahını alıp Ümit’in kapısına dayandı! Eğer kendisini dinlemezse, silahı başına dayayıp kendini vuracağını söyledi. Ümit, bir nebze yumuşayınca da, Sevda Ümit’in halasını aradı ve onları paralelden dinlemesini istedi.

Ümit, konuşmaşı gözyaşları ile dinledi ve anne hasretiyle geçen yıllarının gerçek nedeninin halası ve babasının onu annesinden almaları olduğunu öğrenince şok oldu.

FADİK BİR KEZ DAHA GELİNLİĞİ İLE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kağıtları askıya çıkınca, Fadik ve Raşit kimseye yük olmamak için, kendi kendilerine belediye gidip nikahlandılar! Konağa gelip haberi verdiklerinde hanımağaları Züleyha, akşam bir düğün yemeği yemeden Fadiklerini evlendirmeyeceklerini söyledi. Fadik telli duvaklı gelinliğini giyip, neşe içinde düğünün keyfini yaşadı. Ta ki, bir kadın çığlık çığlığa bahçeye gelene dek! Kucağında çocuğu ile düğünü basan kadın, Raşit’in çocuğunun babası kendisinin de imam nikahlı kocası olduğunu söyledi. Raşit’in dili tutuldu, ne evet ne hayır diyemedi ama dayaktan da kurtulamadı. Sille tokat, çiftlikten atıldı!

ÜMİT ZÜLEYHA’YI ÖLÜME Mİ TERKETTİ?

Demir’in yaşananlar benim hatamdı, demesinin üzerine bir de Züleyha’nın hamile olduğunu öğrenince, adeta gözü dönen Ümit, tüm yaşananları Züleyha’ya anlatmaya karar verdi. Ama hiç hesaplamadığı bir şey oldu ve yolda Züleyha’nın kaza yaptığını gördü. Otomobilin içinde kendinden geçmek üzere olan, başını direksiyona çarpmış Züleyha’ya baktı ve hiçbir şey yapmadı. Arkasını dönüp yürüdü!

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle Perşembe 20.20’de ATV’de.