Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova bu sezonun en büyük başarısını elde etti

Bir Zamanlar Çukurova bu sezonun en büyük başarısını elde etti

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın ekrana gelen 85. bölümü 3. sezonun en yüksek reyting puanını aldı ve yine tüm kategorilerde birinci sıraya yerleşti.

Yayınlandığı 3 sezon boyunca reytingin zirvesinden inmeyen ‘Bir Zamanlar Çukurova’, Tüm Kişiler’de %13,57, AB’de %9,33 ve 20+ABC1’de %12,88 izlenme oranları alarak 85. bölümünün yayınlandığı geceyi de birinci olarak kapattı. ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 85. bölümünde heyecan yine doruktaydı. Çukurova topraklarında adalet tecelli etti, aşk ve suç birbirine karıştı, sırlar açığa çıktı ve duygular en yoğun haliyle yaşandı.

71. bölümden bu yana 15 haftadır süregelen Hünkar Yaman’ın ölümünün ardındaki sır perdesi ortadan kalktı. Hünkar’ın kanını yerde bırakmamaya kararlı olan Züleyha bir yandan, Demir ve Fekeli diğer yandan aylardır bir kanıt peşinde koştu! Hepsinin içten içe bildiği ama kanıtlayamadığı bilgiler İstanbul’dan Züleyha’ya geldi ve hem Fekeli, hem Demir Hünkar’ın intikamını almak için Behice’nin peşine düştü.

Bir Zamanlar Çukurova bu sezonun en büyük başarısını elde etti 7

Köşeye sıkışan Behice suçunu itiraf ederken, kendisine doğrultulan Demir’in silahına karşın kendini uçurumdan aşağı bırakmayı yeğledi. Çukurova’da pek çok olayın perde arkasında bulunan, ama Hünkar’ın öldürülmesi ile tüm okları üzerine çeken Behice Hekimoğlu, herkesin gözü önünde hayata veda etti.

Fekeli’nin isteği ile de cenazesi Hünkar’ın bulunduğu topraklara gömülmeyerek İstanbul’a gönderildi.

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle perşembe 20.00’de ATV’de.