Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner rahatsızlığının ardından paylaştığı video ile hayranlarını rahatlattı!

Aslıhan Güner rahatsızlığının ardından paylaştığı video ile hayranlarını rahatlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile sevilen Aslıhan Güner, kısa bir süre önce yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle zor günler geçirmişti. Dizinin yeni bölüm tanıtımında oyuncuyu göremeyen hayranları, ne olduğunu sosyal medyadan sormaya başlamışlardı. Beklenen yanıt da bir kaç gün sonra geldi. Güner’in boyun fıtığı nedeniyle rahatsızlandığı öğrenildi.

Aslıhan Güner, daha önce başka dizi ve sinema filmlerinde de rol aldı ama Show TV’nin Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynadığı Karadenizli kadın karakter, oyuncunun kariyerinde farklı bir yerde artık. Hayran kitlesi, bu diziyle birlikte büyüyen oyuncu, imajını da dizi için değiştirdi.

Saçlarını kızıla boyatan oyuncunun mavi gözleri daha çok açığa çıkarken, kıyafetleri, şivesi, konuşma tarzı ile izleyicinin aklına kazındı Aslıhan Güner.

İsmail Demirci ile birlikte iyi bir ikili olan Aslıhan Güner, Ordu’da çekimleri süren dizinin yoğun çalışma şartları sonrasında fıtık nedeniyle iki hafta öncesinde rahatsızlık yaşadı. Sonradan ortaya çıkan durumla ilgili bir açıklama yaparak, hayranlarına iyi olduğu, iki haftadır zor günler geçirdiğini ama iyileşmeye başladığını belirtmişti bir süre önce oyuncu.

Son olarak da instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla hayranlarının içini bir kez daha rahatlattı. Çok sayıda mesaj alan oyuncu, kendisini merak edip sağlığını soranlara da yanıt vermişti daha önce.

Aslıhan Güner rahatsızlığının ardından paylaştığı video ile hayranlarını rahatlattı! 7

Bu kez eşi Mert Kılıç ile bir fotoğrafını da instagram sayfasına koyan oyuncu, ayrıca kuaförde çektiği bir video ile de iyi olduğunu herkese göstermiş oldu….