Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi için yeni bir karar alındı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi için yeni bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Nazan Kesal, Furkan Palalı, Hande Soral gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı diziyle ilgili son karar ortaya çıktı.

3. sezonu devam eden ve 4. sezonda da ekranda yer alması beklenen diziye yeni bir karakterin katılmasına karar verildi. Son dönemde Furkan Palalı’nın canlandırdığı Fikret karakteri, hikayenin merkezine oturmaya başlamıştı. Adnan Yaman’ın oğlu olduğu ortaya çıkan Fikret, Demir Yaman ile mücadeleye tutuştu. Hatta bu uğurda Hande Soral’ın canlandırdığı sevgilisi Ümit karakterini bile oyuna soktu.

Şimdilerde ise Fikret’in etki alanında olması beklenen yeni bir karakter için isim arayışları sürüyor. Zalim İstanbul’un Ceren’i olarak ünlenen Bahar Şahin’e yeni karakter için teklif gitti. Ancak ünlü oyuncu, yeni bir projede yer almak için teklifi geri çevirdi.

Fikret Fekeli’nin yeni oyunlarında yanında yer alacak bir karakter olması bekleniyor. Bakalım bu karakteri hangi ünlü kadın oyuncu canlandıracak, gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız.

Ayrıca 1 Nisan Perşembe günü itibariyle ekranda perşembe akşamları müthiş bir reyting yarışı yaşanacak. Bir Zamanlar Çukurova bundan nasıl etkilenecek merak ediliyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi TRT1 ekranında ve Camdaki Kız da Kanal D’de yayınlanacak. Bu iki dizinin gelişi ile birlikte atv dizisi reyting kaybedecek mi, izleyip göreceğiz.