Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine ayrılıkla sarsıldı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine ayrılıkla sarsıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi dördüncü sezona iyi başladı. Her ne kadar perşembe rekabetinde artık birincilik elde edemese de dizinin güçlü bir izleyici kitlesi var. Adana’da çekimleri devam eden dizinin hikayesine katılan İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş ile birlikte önemli değişiklikler yaşandı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geçen sezon birbirinden iddialı isimlerin ayrılıklarına şahit olduk. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış gibi başrol oyuncuları tek tek yapımdan ayrıldı. Onları yanı sıra, yan karakterlerde de önemli ayrılıklar yaşandı.

Esra Dermancıoğlu, Nazan Kesal, Melike İpek Yalova gibi isimler diziye 3. sezonda veda edenler arasında yer aldı. Geçen aylarda sürekli ayrılıklarla konuşulan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu tablo yeni sezonda da değişmedi.

İlk olarak Hande Soral diziye dördünce sezonun en başında veda etti. Ümit karakterini canlandıran oyuncu, eşi İsmail Demirci’den uzun süre ayrı kaldığı için yeni sezonda da aynı durumu yaşamak istemediği için hikayeye veda etti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine ayrılıkla sarsıldı! 7

Ayrıca Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık’ın da diziye veda ettiği ortaya çıktı. Oyuncunun Adana’daki çekimleri tamamlayarak İstanbul’a döndüğü bilgisi geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 107. bölümünde Fekeli karakterinin ölümü ile birlikte bir dönem daha sona eriyor… Başrolde yer alan dördüncü oyuncunun da hikayeye veda etmesi herkesi üzdü.

Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol ikilisinin başrolde yer almaya devam edeceği projeden başka ayrılıklar olup olmayacağı da merakla bekleniyor.