Ana sayfa TV Programları Fatih Altaylı, Bire Bir programında Doğu Demirkol’u konuk etti!

Fatih Altaylı, Bire Bir programında Doğu Demirkol’u konuk etti!

tarafından ker_def

Fatih Altaylı ile Bire Bir, renkli konuklar ve keyifli sohbetlerle Bloomberg HT ekranlarındaydı. Bu hafta programa komedyen Doğu Demirkol, oyuncu Hatice Aslan, şef Can Oba, şef Jale Balcı ve otomobil sporcusu Cem Bölükbaşı konuk oldu.

Doğu Demirkol programda Yetenek Sizsiniz programından elenmesinden bugüne komedyenlik yolculuğunu anlattı ve yeni projelerinden bahsetti. Dijital platformda yayınlanan Doğu dizisinin 2. sezonu üzerinde çalıştıklarını söyleyen Demirkol, Ölümlü Dünya filminin devamının geleceğinin de müjdesini verdi.

Demirkol, “Kalabalık bir kadroyuz. Herkesin de sürekli projeleri var. Yazıyorlar diye biliyorum. Konuşuyoruz ama aktif bir şekilde bir araya gelemedik.” dedi.

Oyuncu Hatice Aslan ise filmlerde ve dizilerde canlandırdığı karakterleri değerlendirdi ve sinemada daha cesur rollerde yer alabildiğini söyledi. Dijital platformlardaki dizilerin, televizyonu da etkilediğini belirten oyuncu, “Televizyonda işlerin yetiştirilmesi çok zor. İki yönetmenle çalışılması gerekiyor. Oyuncu iki ekip arasında gidip geliyor, ona rağmen çok güzel işler çıkıyor.” dedi.

Fatih Altaylı ile Bire Bir her çarşamba 23.10’da Bloomberg HT’de!