Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir dönemin sonu geldi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir dönemin sonu geldi!

tarafından ker_def

Perşembe akşamlarının rakipsiz dizisi olarak nam salan Bir Zamanlar Çukurova’da artık bu ifadenin sonuna gelindi… Dizi geçen hafta AB grubunda Camdaki Kız dizisine geçilerek, birinciliği rakibine kaptırmıştı. Bu hafta ise hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilik Kanal D’ye geçti. Sadece tüm kişiler kategorisinde birinci olabilen Bir Zamanlar Çukurova, izleyici kaybı da yaşıyor. Ancak dizinin hala çok güçlü olduğunu, kendi izleyicilerini ekranda tutmayı başardığını, fakat kısmi bir gerileme içinde olduğunu söyleyebiliriz. Birincilikler döneminin sona erdiği gerçeği ortada… Ancak dizi 4. sezonuyla yine müthiş bir atak yaparsa şaşırmamak lazım. Zira hem hikayede değişimler yaşanacak hem de yeni isimlerle daha da güçlenmesi yönünde planlamalar yapılıyor.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 3. sezonunda, Perşembe gecesine yine Çukurova’nın sıcak ve hareketli havasını taşıdı!  Dizi aynı zamanda sosyal medyanın da en çok konuşanları arasındaydı. ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 92.bölümünde #40YıllıkSır etiketi sosyal medyanın gündemindeydi. Dizide Kerem Alışık’ın canlandırdığı Fekeli karakterine ne olduğu konusu da izleyicilerin büyük merakını süslüyor…  Demir, tartıştığı Fekeli’yi vurdu. Peki Kerem Alışık diziden ayrılacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir dönemin sonu geldi! 8

FEKELİ ÖLDÜ MÜ?

Ahırlardaki yangından Fikret’i sorumlu tutan Demir, Fekeli de onu ölmüş bir kadının namusuna leke sürmekle suçlayınca yine öfkesine yenik düştü! Fekeli’nin özür dilemesi için kavga ettiler ama Fekeli geri adım atmadı! Bunun üzerine Fekeli’nin peşine düşen Demir, çırçırda onun karşısına çıkıp yine tartıştı. Ve silahını çekti! Dizinin heyecan dolu 92. bölümü, Fekeli’nin vurulması ile sona erdi.

SEVDA’NIN 40 YILLIK SIRRI ORTAYA ÇIKTI: ÜMİT

Sevda, Demir ve Züleyha’nın evliliğini kurtarmak için bir kez daha Ümit’i uyarmaya gittiğinde, Ümit daha fazla dayanamadı ve ‘ben senin kızınım’ dedi! Duydukları ve gördüğü fotoğraflara kalbi dayanamayan Sevda fenalaştı ve hastaheye yatırıldı. Ancak bulduğu ilk fırsatta yine Ümit’e yalvarmaya koştu. Hasta yatağından çıkıp arabasının peşinden ağladı ama nafile! Onun bu durumunu bir tek Şermin gördü ama o da kimseyi şüpheli ve tuhaf bir durum olduğuna ikna edemedi. Sevda ve Ümit’in sırrı şimdilik ikisinin arasında kaldı!

DEMİR VE ZÜLEYHA MUTLULUK TABLOSU SERGİLEDİ!

Fikret’in Adana’dan ayrılmasından sonra, mektuplarla ilgili skandalları arkalarında bırakan Demir ve Züleyha, Adnan’a büyük bir doğumgünü daveti verdiler. Şehir klübündeki davete hem tüm konak çalışanları hem Çukurova cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Şermin’in canı gönülden koşturduğu, atta sunuculuk görevini de üstlendiği davete, Ümit de Müjgan’ın ısrarı ile katıldı. Onun gelmesi canını sıksa da, Demir hem Züleyha’ya hem Fekeli’ye büyük bir jest yaptı. Adnan’ın nüfus kağıdına Yılmaz adını da yazdırdığını duyurdu ve nüfus kağıdını gösterdi. Bu jest Züleyha ve Fekeli’nin gözlerini doldurdu.

Ancak, Fekeli ve Demir arasındaki, barış maalesef çok da uzun süremedi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir dönemin sonu geldi! 9

GAFFUR’UN YANLIŞI İLK KEZ DOĞRUYA DÖNDÜ!

Küçük konağa yerleşmesi ile büyük ceza alan Gaffur, kelimenin tam manasıyla yatacak yer bulamadı! Parasızlıktan otelden de atılınca, çareyi gizlice ahırlara girip, orada uyumakta buldu!

Gaffur’un içeride olduğunu bilmeyen Fikret de, atları dışarı çıkartıp, ahırları ateşe verdi!

Uykusundan duman kokusuna uyanan Gaffur, ortalığı ayağa kaldırdı ama bu sayede de yangın heryeri sarmadan söndürüldü.

VE BARIŞ SONA ERDİ!

Almanya’ya kadar giderek, Fikret’ın sırlarının peşine düşen Fekeli, oradan Ümit ile ilişkilerini öğrenerek döndü. Fikret’in yaptıklarını tasvip etmediğini her fırsatta dile getirdi ama, yangından Fikret’i sorumlu tutan Demir ile karşı karşıya kalmalarına engel olamadı. Demir’in de mektupları afişe ederek, ölmüş bir kadının namusuna dil uzattığını söylemesi ipleri kopardı. Demir, bunu affetmedi ve yaşanan tartışmanın sonunda, Fekeli’yi vurdu!