Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük değişim başlıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük değişim başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 98. yeni bölümünü 27 Mayıs Perşembe akşamı izleyeceksiniz. Yeni bölümde çok önemli olaylar yaşanacak. Dizi hayranlarını şaşırtan bir dizi olaylar zinciri yeni bölümün heyecanını da iyice artıracak.

Melike İpek Yalova’nın canlandırdığı Müjgan karakterinin ölümü Çukurova’yı derinden sarsacak.Müjgan’ın cenazesinde ise gözyaşları sel olacak. Yalova, uzun süredir yer aldığı diziden 98. bölümde ayrılmış olacak.

Yeni bölüm fragmanını izleyen dizinin hayranları bu vedaya çok üzüldü.Aslında Müjgan’ın iyi bir karakter olduğunu ama çevresindekilerin kötü olduğunu belirten dizi hayranları yeni gelişmelere de çok şaşıracak.

Demir ile Ümit’in ilişkisi bambaşka bir boyuta mı taşınıyor? Ümit hamile mi? İşte bu soru merakları artırıyor. Ayrıca, Demir’in yıllardır eğitimine destek verdiği Şermin’in kızı Betül, Adana’ya geliyor.

Paris’ten dönen Betül, şimdi Çukurova’yı fena halde karıştıracak. Betül karakterinde İlayda Çevik’i 98. bölümden itibaren izlemeye başlayacaksınız. Dizide büyük bir değişim dalgasının da yaşanacağına işaret eden bu gelişmeler, aslında 4. sezona hazırlık anlamı da taşıyor.

Dizinin yeni sezonda çok farklı bir hikaye örgüsü ile yoluna devam etmesi bekleniyor. İşte 27 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan 98. bölümden ilk fragman: