Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Tekin’den sonra Akıncı dizisinde bir önemli ayrılık daha yaşandı!

Tolga Tekin’den sonra Akıncı dizisinde bir önemli ayrılık daha yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında ilk sezonu düşük reytingler nedeniyle sıkıntılı geçen Akıncı dizisinin ikinci sezonda yoluna devam edeceği ortaya çıkmıştı.Ancak başrolde yer alan Şükrü Özyıldız bile bir röportajında dizinin yeni döneminin nasıl olacağını kendisinin bile bilmediğini söylemişti.

Birçok dizi hayranı gibi oyuncular için de Akıncı dizisinin ikinci sezonu sürpriz olacak. Çünkü hikaye nereye doğru yönelecek bilinmiyor. Kahramanlık hikayesi olarak başlayan dizi 13. bölümden sonra dram yapımına dönüştürülmüştü. Ardından ise 20. bölümde final beklenirken, dizinin devam edeceği açıklanmıştı.

Akıncı dizisinde Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi ikilisi başrolde yer almaya devam edecek. Ancak diğer başrol oyuncusu Tolga Tekin, ilk sezonun ardından diziye veda etti. Tekin, TRT1 ekranında yeni başlayan komedi dizisi Dünya Hali ile yeniden izleyicilerin karşısına çıktı.

Tolga Tekin'den sonra Akıncı dizisinde bir önemli ayrılık daha yaşandı! 7

Akıncı dizisinde bir diğer ayrılık ise Kemal karakterinde yaşandı… Dizinin önemli isimlerinden olan Erkan Bektaş hikayeden ayrıldı. Bektaş yeni sezon için dizisini de buldu.

atv’de yayınlanan ve ilk 3 sezonu başarılarla dolu olan Bir Zamanlar Çukurova’da artık Erkan Bektaş da yer alacak. Oyuncunun nasıl bir karaktere hayat vereceği ise henüz ortaya çıkmadı.