Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde evlilik kararı alındı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde evlilik kararı alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 120. yeni bölümünü heyecanla bekleyen hayranlar, 20 Ocak Perşembe akşamı yeni bölümün yayınlanacağına seviniyor. İki hafta ara veren dizide başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol ile, dördüncü sezonda hikayeye dahil olan Erkan Bektaş’ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. İki oyuncunun da sete devam edememeleri, çekimlerin aksaması dizinin ara vermesine neden oldu.

Dizinin yeni bölümünün yayın tarihinin 20 Ocak olarak açıklanması ise sette işlerin yoluna girdiğini ve çekimlere de başlandığını hatırlatıyor. Kısa bir süre sağlık arası verilen dizinin çekimlerinin Adana’da devam etmekte olduğunu hatırlatalım.

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan fragmanda Züleyha ile Hakan karakterlerinin evlilik planının yanı sıra, Furkan Palalı’nın canlandırdığı Fikret’in hapse girme durumu dikkatleri çekecek. Fikret Fekeli karakterinin uyuşturucu kaçakçılığı ile suçlandığı bir ortamda Züleyha’ya olan aşkı da onu fazlasıyla olumsuz etkiliyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde evlilik kararı alındı! 7

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 120. bölümünden 2. fragman paylaşıldı ve yeni bölümün çok etkili sahnelerle dolu olacağı anlaşıldı.

İlayda Çevik’in canlandırdığı Betül’ün intikam almak için yapacakları da dizinin yeni bölümünü hareketlendirecek bir başka detay olacak. Betül’ün Züleyha’dan nasıl bir intikam alacağını da merakla bekleyeceğiz.

Evlilik konusunda Züleyha ve Hakan arasında karar alınması da heyecanı artıran yeni bir gelişme olacak. İşte 20 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan 120. bölümden 2. fragman: