Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyici bıktı, senaristler bıkmadı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyici bıktı, senaristler bıkmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ilgili sosyal medyada izleyicilerden eleştiriler gelmeye devam ediyor. Dördüncü sezona düşük reytinglerle başlamasına rağmen sonrasında toparlayan dizi için her şeyin yeniden yoluna girmekte olduğunu söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz hafta Kerem Alışık’ın da ayrılması ile birlikte ilk baştan bu yana 5 başrol ile devam eden dizide sadece Hilal Altınbilek kaldı. İbrahim Çelikkol’un da ikinci sezonda hikayeye katılması ile birlikte diziyi bu iki ünlü isim sürüklüyor.

Dizinin senaristlerine yönelik eleştiriler de artmaya devam ediyor. Reytinglerin yükseldiği ve her şeyin iyiye gittiği bir dönemde sosyal medyada yer alan bu eleştirileri de dikkate almak şart.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyici bıktı, senaristler bıkmadı! 7

Demir karakterinin ölmüş olduğunu artık herkes biliyor. Murat Ünalmış’ın diziye bir daha dönmeyeceğini de herkes biliyor. Ancak senaristlerin Demir üzerinden ilerleme çabasına yönelik eleştiriler var.

Ayrıca Züleyha karakterinin yine birisine aşık olmaya doğru eğilimler sergilemesi de izleyicileri bir hayli rahatsız etmeye başladı. Hakan Gümüşoğlu ile yakınlaşan Züleyha, başına neler geleceğini bilmiyor ama izleyiciler en azından aşk olmamasını istiyor.

Yılmaz ve Demir aşklarından sonra Züleyha’nın yeniden böyle bir hisse kapılmasından bile rahatsızlık duyan Bir Zamanlar Çukurova hayranları, senaristlere bu tür sahneler yazmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Başrollerde yer alan isimlerin bir bir yapımdan ayrılması ve etkili karakterlerin hikayeye veda etmesi de izleyiciler tarafından eleştirilen bir başka konu oldu. Özellikle de üçüncü sezon finalinde Murat Ünalmış’ın diziye veda ettiğinin ortaya çıkması büyük bir üzüntü kaynağı oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 108. yeni bölümü 14 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak. Camdaki Kız ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizilerle yarış halindeki atv dizisinden yeni görüntüleri aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.