Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyici istedi, ayrılık kesinleşti!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyici istedi, ayrılık kesinleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile göz doldurmaya devam ediyor.

Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Hande Soral, Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Serpil Tamur, Furkan Palalı, Nazan Kesal gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesinde 84. bölüm çok acı anlara sahne olacak…

Demir’in annesi ve Fekeli’nin biricik aşkı Hünkar Yaman’ın katili ortaya çıktı. Geçtiğimiz bölümde bir taksice Demir’e annesini kimin öldürdüğünü bildiğini söylemişti. Behice artık sadece köşeye sıkışmadı, Demir’in elleri boğazına yapıştı bile… Müjgan’ın da artık yüz vermediği Behice’nin yaptığı kötülükler yanına kar kalmayacak.

Bir Zamanlar Çukurova hayranları, Behice’nin tüm kötülüklerinin cezasını çekecek şekilde diziden ayrılmasını istiyordu. Uzun süredir de bu konuda senaristlere mesaj yollayan hayranlar, artık bu karaktere tahammül edemediklerini de belirtiyorlardı.

İzleyicilerin isteği sonunda gerçek oluyor. Vahide Perçin ve Uğur Güneş’in ardından Esra Dermancıoğlu da bu sezon diziye veda edecek 3. isim olacak… Behice’nin nasıl öleceği belli değil, ancak Demir’in boğazına yapıştığı fragmandaki anlar bir hayli heyecan dolu olacağını gösteriyor.

Dizi hayranları, “Bu iyi oldu, Behice’nin elini kolunu sallayarak gezmesinden bıkmıştım artık” diye yorum bıraktı. Demir’in Behice’nin boğazına yapıştığı görüntülerin sonunda ne olacak? Herkes merakla bekliyor.

Ancak tüm dizi hayranları artık Behice’nin biletinin kesildiğini ve bu karakterden kurtulacakları için de mutlu olduklarını sosyal medyada paylaşıyor. İşte 18 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 84. bölümünden ilk görüntüler: