Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyiciyi sinir eden 2 konu!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyiciyi sinir eden 2 konu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3. sezonunun sonuna doğru ilerleyen atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, yeni rakiplerinin bir bir ekrana gelmesine rağmen kendinden emin bir şekilde perşembe akşamlarının sürükleyici yapımı olmayı sürdürüyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin geçen hafta TRT1 ekranında başlamasından sonra bu hafta da Camdaki Kız isimli Kanal D dizisi rekabete katılıyor. Ancak geçen haftadan da görüldüğü üzere atv dizisinin reytinglerini koruduğu da net… Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Nazan Kesal, Hande Soral, Furkan Palalı gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı diziye, yakında Melike İpek Yalova’nın canlandırdığı Müjgan karakteri de veda edecek.

Hikayede ise yaşanan bazı detaylar var ki, izleyiciler son dönemde bundan rahatsız olmaya başladı. Hande Soral’ın canlandırdığı ve aylar önce hikayeye dahil olan Ümit’ın sırları da bir bir ortaya çıkıyor. Sevda’nın kızı olduğu netleşen Ümit, Demir’i de tuzağa düşürüyor. Fikret ile işbirliği yapan Ümit, Demir ile yatak pozları veriyor ve bunlar da gazetelere düşüyor.

Fikret’in Demir’den intikam alma hevesi sürerken, dizinin hayranları senaristlere bazı konularda tepki göstermeye başladı. Özellikle Ümit karakterinin artık istenmeyen kişi olduğu sosyal medya yorumlarından anlaşılıyor. İzleyiciler daha yeni birbirlerine aşık olan Züleyha ile Demir’in birlikte yaşayacakları güzel anları görmek istiyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyiciyi sinir eden 2 konu! 7

Ancak şimdilik bunun önünde iki engel var. Birisi Ümit, diğeri ise Demir’den hesap sormak için her şeyi yapmaya kararlı olan Fikret… Aslında izleyiciler Fikret’in ne kadar bu kadar hınçla dolu olduğu ve Demir’in ne suçu olduğu konusunda da kafa karışıklığı yaşıyor.

İzleyiciler hikayenin Ümit ve Fikret aralığına sıkışmasından da rahatsız. Senaristlerden bu duruma son vermesini bekleyen Bir Zamanlar Çukurova hayranları, sosyal medyada Fikret karakterinin artık sıktığını yazıyor ve Ümit için de artık diziden çıkmasının daha iyi olacağını belirten yorumlar paylaşıyor.