Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir, Masumiyet ve Benim Adım Melek reytinglerde aynı akıbete uğradı!

Doğduğun Ev Kaderindir, Masumiyet ve Benim Adım Melek reytinglerde aynı akıbete uğradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları reyting rekabetinde sert bir dönem yaşanıyor. Geçen hafta başlayan Show TV’nin Kırmızı Kamyon dizisinin Haziran ayına kaydırılmasının ne kadar doğru olduğu da dünkü dizilerin reytingleri ile daha iyi anlaşılabilir.

TRT1’in final kararı aldığı Benim Adım Melek dizisi 6 bölüm sonra final yapacağı ortaya çıkmıştı. Bu dizinin bitmesi demek diğer iki dizi; Doğduğun Ev Kaderindir ve Masumiyet için olumlu bir tablo oluşturabilir. Boşta kalan izleyiciler bir başka dram dizisi için bu ikisinden birisini seçebilir… Sonuç olarak TRT1 dizisinin bitmesinden sonra Masumiyet ile Doğduğun Ev Kaderindir’in reytinglerine bakmak lazım…

Kuruluş Osman ile Sadakatsiz dizilerinin hakimiyetindeki çarşamba akşamları zirvede yine aynı tablo vardı. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında birinciliği Kuruluş Osman aldı. Dizi, AB’de ise günü ikinci sırada bitirdi. Sadakatsiz ise sadece AB’de birincilik alırken, total ve ABC1’de ise ikinci oldu.

Asıl önemli gelişmeler ise diğer 3 dram dizisinde yaşandı. Bu 3 dizi de dün akşam ciddi bir gerileme yaşadı… Özellikle Masumiyet dizisindeki düşüş çok sert oldu. Dün yayınlanan 7. bölümü ile AB’de günü 5. sırada bitiren, totalde 12. olan ve ABC1’de de 9. sırada bulunan Masumiyet’te hikaye daha ilginç bir hal alırken, izleyicilerin yavaş yavaş ilgisinin azalması da dikkatlerden kaçmıyor.

Final kararı verilen Benim Adım Melek dizisi dün akşam 60. bölümü ile tüm kişilerde 9. olarak Masumiyet’in önünde yer aldı. Dizi AB’de 11. ve ABC1’de ise 10. sırada bulunuyor.

Doğduğun Ev Kaderindir ise bu iki diziye göre bir miktar daha iyi… Totalde günü 8. sırada bitiren tv8 dizisi, AB’de 6. oldu ve ABC1’de de 7.’lik geldi. Ancak dizinin reytinglerinin de düşme trendinde olduğu gerçeği yine değişmedi.

İşte 7 Nisan Çarşamba günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Doğduğun Ev Kaderindir, Masumiyet ve Benim Adım Melek reytinglerde aynı akıbete uğradı! 8