Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sonra kendisini çok geliştirdi!

Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sonra kendisini çok geliştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dram hikayesi ile izleyicileri etkileyen Gülten karakterini Selin Genç canlandırmıştı. 1994 yılında dünyaya gelen Selin Genç, 2018 yılında oyunculuğa Bir Zamanlar Çukurova projesi ile başladı. Kendisini bu dizide geliştiren ve 3 yıl boyunca da hikayenin içinde bulunan Selin Genç, böylelikle geniş bir hayran kitlesinin de dikkatini çekmeyi başardı.

Sana Söz isimli dizide de deneyimlerini artıran oyuncu, son dönemde iki farklı sinema filminde de roller üstlendi.
Sosyal medyada dikkatli davranan ve zaman zaman paylaşımları ile de öne çıkan Selin Genç, kendisini çok iyi bir karakter oyuncusu olmaya aday gördüğünü söyledi.

Oyuncu, bu konuda şu ifadeleri kullandı: “Ben çok iyi bir karakter oyuncusu olmaya adayım bence. İşimi yapmaya çalışıyorum. Bence her gün üzerine katarak ilerliyorum. Oynadığım rollerde aynı kalmamaya dikkat ediyorum. Hem beni geliştirecek hem de izleyicinin gözünde başka Selin’i aktarabileceğim rolleri tercih ediyorum.”

Selin Genç, kariyer planında acelesi olmadığını ve dinlenerek ilerlediğimi, güzel projeler çıktığı zaman kabul ettiğini de özellikle belirtti.

Oyuncu, “Güzel projelerin içinde olmak istiyorum. Başarı ile ilgili belirli bir hedefim var. O yüzden emin adımlarla ve sakin ilerliyorum” dedi.

Magazin figürü olmak gibi bir derdinin olmadığını ama özel hayatıyla değil de işiyle gündeme gelmek istediğini ifade eden Selin Genç, kendisini geliştirmek için de büyük çaba içinde bulunuyor.

Bahar Kerimoğlu’ndan özel dersler aldığını anlatan oyuncu, insan olmak ile ilgili her konuya hakim olmaya çaba harcadığını, gözlem yapmaya çalıştığını, yeni şeyler keşfetmeyi amaçladığını ifade etti.

Senaryo yazmaya başladığını da ifade eden oyuncu, bu konuyla ilgili hayallerinin de bulunduğunu söyledi. Gerçek bir hayat hikayesi yazmakta olduğunu anlatan Selin Genç, bu konuda senarist Birol Tezcan ile de birlikte çalışmalar yürüttüğünden bahsetti.