Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş, erken veda ettiği Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle yıllar sonra yeniden gurur yaşadı!

Uğur Güneş, erken veda ettiği Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle yıllar sonra yeniden gurur yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi toplam 4 sezon sürdü. Başrol oyuncularından sadece Hilal Altınbilek başından sonuna kadar projede kaldı. İlk ayrılan başrol oyuncusu Vahide Perçin olmuş hemen ardından da Uğur Güneş diziye veda etmişti.

Oyuncunun ayrılık nedeni olarak sette huzursuz ve mutsuz olması gösterilmişti. Hilal Altınbilek ile Uğur Güneş arasında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Daha sonra Altınbilek ile Kerem Alışık’ın birlikte olduğu iddiaları da basına yansıdı. Tüm bu süreç sonunda Uğur Güneş projeden ayrılarak rahat bir nefes almıştı.

2018 yılından 2021 yılına kadar toplam 79 bölüm dizide kalan Uğur Güneş, çok başarılı bir oyunculuk sergiledi. Dizinin etkileyici hikayesi, güçlü reytingleri ile en başarılı olduğu dönemde projeden kendi isteği ile ayrılan Uğur Güneş, yıllar sonra bile bu dizi sayesinde ödüller almaya devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Yılmaz karakteri ile sadece Türkiye’deki izleyicileri değil, dizinin yayınlandığı birçok ülkedeki seyirciyi etkilemeyi başaran Uğur Güneş, kariyerinde de çok önemli bir sıçrama yaşadı.

İtalya’da düzenlenen Ariano Uluslararası Festivali’nde dizideki muhteşem performansı ile ‘En iyi uluslararası drama erkek oyuncu ödülü’ Uğur Güneş’e verildi.

Uğur Güneş, erken veda ettiği Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle yıllar sonra yeniden gurur yaşadı! 7

Daha önce Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık’ın da ziyaret ettiği ve büyük ilgi gördüğü İtalya’da bu sefer alkışlar Uğur Güneş için yankılandı. Törene katılan ünlü oyuncuya İtalyan hayranları büyük bir ilgi gösterdi.

Uğur Güneş ödülünü alırken, “Herkese çok teşekkür ederim. İtalya benim için kendi vatanım gibi oldu. Sizleri Seviyorum” diye konuştu.

İtalyan hayranların çılgın alkışları eşliğinde Uğur Güneş’e Bir Zamanlar Çukurova dizisi bir kez daha önemli bir başarı getirmiş oldu.