Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki gerçek ortaya çıktı herkes şok şok!

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki gerçek ortaya çıktı herkes şok şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, bu hafta yine bomba gibi bir bölümle geliyor. Dizinin 85.yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Nefesler tutuldu ve dizi hayranları yeni bölümü beklemeye başladı.

Vahide Perçin ve Uğur Güneş gibi iki önemli ismin ayrılmasına rağmen reytingleri çok iyi bir seviyede olan dizi, perşembe akşamlarının sürükleyen yapımı konumunda. Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Kerem Alışık, Hande Soral, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide uzun süredir beklenen büyük sır ortaya çıkıyor.

Fikret’in neden Demir’e düşman olduğu sonunda ortaya çıkacak. Fikret’in, düşmanlık uğruna sevgilisi Ümit’i, ayartması için Demir’e yollamasının altındaki gerçek 85. bölüm fragmanına yansıdı. Fikret Fekeli, babasının Adnan Yaman olduğunu açıklıyor… Fikret, “Anladın mı şimdi öfkemi de derdimi de, Adnan Yaman benim babam” diye Fekeli’ye o sırrı bağırarak açıklıyor.

Behice’nin Hünkar’ın katili olduğunun ortaya çıkmasının ardından nasıl öleceği de merakla bekleniyordu. Dizinin yeni bölüm fragmanında Demir’in tabanca ile vurarak Behice’yi öldürdüğüne yönelik bir izlenim var. Behice karakterinin bu bölümde ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fragmanda; Behice’nin Züleyha’ya mezarlıkta silah çekmesinin ardından araya Fekeli giriyor. Silah ateşleniyor ama kim ateşledi bilinmiyor. Ya Behice, Fekeli’yi vurdu. Ya da Demir, Behice’yi vurdu. Tam olarak ne olduğu belli değil.

Bu arada Sevda karakterinin Ümit’e Demir ile olan ilişkisini bitirmesini söylediğini de fragmanda görebilirsiniz. İşte, 25 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 85. bölüm fragmanı: