Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinden yeni oyuncu duyurusu!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden yeni oyuncu duyurusu!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. İbrahim Çelikkol’un hikayeye dahil olmasının ardından yeni bir ünlü isim ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı. Adana’da çekimleri devam eden dizi dördüncü sezona 9 Eylül Perşembe günü 103. bölümü ile başlayacak. Yeni bölümde yeni karakterler dikkat çekecek.

Yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın dördüncü sezonunda başarılı oyuncu Erkan Bektaş, diziye sıra dışı bir karakterle dahil olacak. Erkan Bektaş’ın hayat verdiği Abdülkadir Keskin, Çukurova’nın kurallarını baştan yazacak!

Yıllardır kimsenin duymadığı, görmediği bir adam olan Abdülkadir Keskin’in babasından kalan mirasın içinde, mal-mülk dışında bir de Adnan ve Demir Yaman ile kapanmamış bir hesap var! İş hayatı vesilesiyle Çukurova’ya gelmiş görünse de Abdülkadir aslında mirasının intikam kısmını tahsil etmek için dönüyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden yeni oyuncu duyurusu! 7

Söz konusu intikam olunca gözü hiçbir şeyi görmeyen Abdülkadir, tüm bildiklerini and içtiği intikamını almak için kullanacak.

Başarılı oyuncu Erkan Bektaş’ın hayat verdiği ‘Abdülkadir Keskin’ Çukurova’nın hakimi olmak için Hakan Gümüşoğlu’nun iş ortağı unvanıyla cemiyet ve iş dünyasına giriş yapacak.