Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova hak ettiği değeri bulmaya başladı!

Bir Zamanlar Çukurova hak ettiği değeri bulmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova, 2. sezonuyla atv’de yayınlandı. Dizinin 63. bölümünden sonra koronavirüs nedeniyle çekimler yapılmadı. Sezonu kapattığı düşünülen dizinin Ağustos ayında çekimlerine başlanması bekleniyor. Ancak net bir durum olmadığını belirtelim.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrolünde yer aldığı dizi, hikayesi ile ve oyunculuk performansları ile çok başarılı… Dizinin bu büyük başarısı zaten reytinglere de yansıyor. 2 sezondur yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, büyük bir izleyici kitlesine hitap ediyor.

Adana’da çekimleri yapılan dizi ağır bir dram hikayesi.. Dizinin seti de hikaye gibi kasvetli. Hilal Altınbilek dizinin setinde ekrana yansıyan ciddiyetin korunduğunu söyledi. Oyuncu, sette çok esprili veya eğlenceli anlar yaşanmadığını, hikayenin temasına uygun şekilde herkesin belirli bir mesafeyi koruduğunu belirterek dikkat çekmişti.

Türk dizi tarihinin en önemli yapımlarından olan Bir Zamanlar Çukurova’ya yurt dışından gösterilen ilgi de giderek artıyor. İspanya’da dizinin yayınlanması kararlaştırıldı.Anlaşmalar yapıldı ve İspanyol izleyiciler Bir Zamanlar Çukurova ile yakında tanışacak.

Bir Zamanlar Çukurova hak ettiği değeri bulmaya başladı! 7

Bitter Lands ismiyle yurt dışında bilinen dizi, Inter Media tarafından dağıtılıyor. Inter Media yetkisisi Beatriz Cea Okan İspanya’da Türk dizilerine gösterilen ilgiyi anlattı.

Bir Zamanlar Çukurova gibi Sefirin Kızı dizisi de bu ülkede yayınlanacak. İki diziyi değerlendiren Beatriz Cea Okan, şöyle konuştu:

“Türk izleyicisini kazanan Sefirin Kızı ve Bir Zamanlar Çukurova, diğer ülkelerde de benzer şekilde beğenildi. Türk dizileri özellikle İspanya olmak üzere dünya genelinde büyük ilgi görüyor. İspanya’da bu trendin yakında azalmasını beklemiyoruz. Başarılı oyuncuları bulunduran harika aşk hikayeleri için bu anlaşmaları yaptığımız için heyecanlıyız.”

TIMS&B’nin yapımını üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova dizisi nihayet yurt dışında hak ettiği ilgiyi görmeye başladı. Devamının da gelmesi hiç şaşırtıcı olmayacaktır.