Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisine gösterilen ilgi İspanya’da karşılık buldu!

Sefirin Kızı dizisine gösterilen ilgi İspanya’da karşılık buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 2019-2020 sezonunun dikkat çeken yapımlarından birisi oldu. Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu dizinin başrolünde yer alıyor. Bodrum’da çekimleri yapılan dizinin 15 bölümü izleyici ile buluştu. Reytinglerde Çukur dizisini geçen Sefirin Kızı, büyük bir başarı kazandı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle dizinin setinde çekimler Mart ayının 25’inde durdurulmuştu. Oyuncular evlerinde kendilerini karantinaya aldı. Dizinin çekimlerinin devam edip etmeyeceği henüz net değil. Sefirin Kızı dizisinin yurt dışı başarıları ise devam ediyor.

Dizinin Türkiye’de yayınlandığı ilk andan itibaren yurt dışında yüz binlerce dizi hayranı sosyal medya üzerinden büyük bir etkileşim oluşturdu. Birçok dizi hayranının Türkçe öğrenmeye çalıştığı haberleri de geldi. Özellikle de İspanyolca konuşan ülkelerde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül etkisi ile diziye yönelik büyük bir ilginin oluştuğu görüldü.

İşte bu ilgi İspanya’da da dikkat çekti ve dizinin bu ülkeye satışı gerçekleştirildi. The Ambassador’s Daughter ismiyle yurt dışında anılan dizi, İspanya’da yayınlanacak.

İspanya’da Türk dizilerine yönelik ilginin arttığı bir dönemi yaşıyoruz. Farklı diziler, farklı kanallarda izleyici ile buluşuyor ve büyük de ilgi görüyor.