Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova hakkında son karar verildi! Sürpriz transferler var!

Bir Zamanlar Çukurova hakkında son karar verildi! Sürpriz transferler var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin Perşembe akşamlarına damgasını vuran dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan yeni sezonda beklenmeyen ayrılıklar yaşanmıştı. Dizinin kemik kadrosunda yer alan iki isim Vahide Perçin ve Uğur Güneş ayrılmış, yeni ve hikayeye yön veren karakterler diziye dahil olmuştu. 3. sezon sonuna doğru ilerleyen diziyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın bu hafta ekrana gelecek 92’nci bölümünden önce güzel bir sürpriz ortaya çıktı!

Kısa bir süre önce, Bir Zamanlar Çukurova’nın 4. sezonda da devam edeceği haberi duyulmuştu. Reytingleri kanalı memnun eden dizi, bir sonraki sezonu garantiledi!

8 bölüm sonra yani 100. bölümde sezon finali yapılmasına karar verildi. Bu hafta küçük Adnan’ın doğum günü sahnesinde şıklık yarışı yaşanacak ve renkli bir bölüm izleyiciyi bekliyor.

Bu arada gelen bir başka haber ise 4. sezon için izleyenleri hayli heyecanlandıracak. Vahide Perçin ve Uğur Güneş’in gidişinin ardından diziye Nazan Kesal, Hande Soral ve Furkan Palalı dahil olmuştu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’un twitter hesabından verdiği bilgiye göre, yeni sezonda diziye başka sürpriz transferler de yapılacak!

Bir Zamanlar Çukurova hakkında son karar verildi! Sürpriz transferler var! 9

Yine heyecanı doruğa çıkaracak yeni karakterler ve ünlü isimlerin diziye katılacağı da bu kulis bilgisiyle ortaya çıkmış oldu. Bir Zamanlar Çukurova, 3 sezondur izleyenleri ekran başına kilitleyen çok güçlü ve özel bir yapım. Bakalım yeni sezonda kimler diziye dahil olacak?

Bu arada 92. bölümde yaşanacaklar da izleyenlere bir başka görsel şölen yaşatacak!

Adnan’ın doğum günü için tüm aile ve konak çalışanlarının yanı sıra Çukurova’nın önde gelenleri bir araya gelirken; davette herkes birbirinden şık ve özenli kıyafetleri ile arz-ı endam ettiler. Dizinin yeni bölümünde kadın oyuncular birbirinden güzel kıyafetleri üzerlerinde taşıyacak.

Bir Zamanlar Çukurova hakkında son karar verildi! Sürpriz transferler var! 10

Üç sezondur, hikayesi ve kahramanları kadar, kostüm ve dekorları ile de göz kamaştıran, dönemin tüm detaylarını ekrana yansıtan ‘Bir Zamanlar Çukurova’, davet sahnelerindeki özeniyle yine çok konuşulacak.

Bir Zamanlar Çukurova hakkında son karar verildi! Sürpriz transferler var! 11