Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova hayranlarını çıldırtacak karar!

Bir Zamanlar Çukurova hayranlarını çıldırtacak karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, 3. sezonu ile yoluna devam ediyor. Hikayede ayrılıklara bir yenisi de geçtiğimiz bölüm eklenmişti. Hünkar Yaman ve Yılmaz Akkaya karakterlerinin ardından Behice de 85. bölümde veda ederek hikayeden ayrılmıştı.

Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı karakterin ölüm şeklinin Muhteşem Yüzyıl dizisinde Filiz Ahmet’in canlandırdığı Nigar Kalfa’nın ölüm şekli ile aynı olması da dikkatlerden kaçmamıştı. Dizinin hikayesinde ise çok önemli bir gelişme yaşanacak. Murat Ünalmış’ın canlandırdığı Demir karakterinin alacağı bir karar dizi hayranlarını adeta çıldırtacak.

Düşünün ki yıllarca peşinden koştuğu, kendisini sevmesi için her türlü olaya göz yumduğu, aldatılmayı bile kabullendiği Züleyha için neler neler yapan Demir, Yılmaz’ın ölümünden bir süre sonra boşanma karar veriyor. Yani dizi hayranlarının bugüne kadar yaptığı eleştiriler haklı çıkıyor. Demir için Züleyha büyük bir aşk değil, aslında bir takıntıymış…

Yılmaz öldükten sonra Züleyha’ya olan aşkının gerçek mi yoksa takıntı mı olduğu Ümit ile yaşadığı ilişki ile sınandı. Demir Yaman, Hande Soral’ın canlandırdığı Ümit ile tatile çıkıyor. Onun büyüsüne kapılan Demir, Züleyha’dan boşanacağını da söylüyor…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 86.yeni bölümü çok ilginç olaylara sahne olacak. Diğer yanda Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha, boşanma kararını duyunca ne yapacak? Bir de Fikret meselesi var? Adnan Yaman’ın oğlu olduğu ortaya çıkan Fikret, Demir’in karşısına çıkabilecek mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 86. bölümünden ilk fragman: