Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova, reyting birincisi Camdaki Kızı ezdi geçti!

Bir Zamanlar Çukurova, reyting birincisi Camdaki Kızı ezdi geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe gecelerinin reytingde tek birincisi var: Camdaki Kız. Ancak sosyal medya paylaşımlarında ise birinciliği Bir Zamanlar Çukurova alıyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 25 Kasım Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi AVT dizisi Bir Zamanlar Çukurova oldu.

ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, reytinglerde ortalama gidiyor. Ancak sosyal medya paylaşımlarında birinciliği haftalardır elden bırakmıyor. Yeni sezonunda yeni oyuncu ve hikayeleriyle izleyicinin karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova, dün gün boyunca hakkında yapılan 16 bin 900 paylaşımla birinci oldu.

Bir Zamanlar Çukurova, reyting birincisi Camdaki Kızı ezdi geçti! 7

Listenin ikincisi ise TRT 1 dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oldu. Başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın olduğu dizi tüm iddiasına rağmen reytinglerde çok kötü gidiyor. Hikaye ve oyuncu değişikliğine gidilen dizinin yeni hali daha da çok eleştiriliyor. Ancak dizi sosyal medyada 12 bin 200 paylaşımla ikinciliği elde etti.

Fox TV’de başlayan Misafir dizisi ise listenin üçüncü sırasında yer aldı. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ı bir araya getiren dizinin reytingleri bir hayli kötü. Dolayısıyla yakında final yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Misafir hakkında dün gün boyunca 9 bin 800 sosyal medya paylaşımı yapıldı.

Sosyal medyada gecenin sonuncusu ise reyting birincisi Camdaki Kız oldu. Kanal D’de yayınlanan dizi reytinglerde birinciliğe çengeli taktı ve bir daha da bırakmadı. Ancak sosyal medyada bir hayli zayıf. Camdaki Kız, 3 bin 400 paylaşımla gecenin sonuncusu oldu.