Ana sayfa Sosyal Medya Kaderimin Oyunu’yla ekrana gelmeye hazırlanan Meriç Aral’ın aşk hayatında da her şey yolunda!

Kaderimin Oyunu’yla ekrana gelmeye hazırlanan Meriç Aral’ın aşk hayatında da her şey yolunda!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son 2020 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde baş rolde yer alan oyuncu Meriç Aral dizide ‘Doktor Ayşe’ karakterine hayat vermişti. İlk sezonun ortalarında yapıma veda eden oyuncu çok yakında Star TV’de Kaderimin Oyunu dizisiyle ekranlara gelecek.

Yayın günü henüz netleşmeyen Kaderimin Oyunu’nda Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak’ın da aralarında bulunduğu iddialı isimlerle rol alacak olan Meriç Aral, heyecan verici bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapımını NGM Medyanın üstlendiği Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor.

Yaklaşık 3 yıldır usta oyuncu Serhan Keskin ile birlikte olan Meriç Aral sevgilisinin doğum gününü instagramdan yaptığı paylaşımla kutladı.

Kaderimin Oyunu'yla ekrana gelmeye hazırlanan Meriç Aral'ın aşk hayatında da her şey yolunda! 8

Oyuncu paylaşımına, ‘Canım sevgilim, tatlı sevgilim iyi ki doğmuşsun seni çok seviyorum’ yazdı. Instagramda 1.6 milyon takipçisi bulunan oyuncunun fotoğraflarına rol arkadaşı Öykü Karayel ile oyuncu Bülent İnal da yorum yaptı.

Zaman zaman ilişkileri hakkında da konuşan çift, “Her şey çok güzel gidiyor. Evlilik ileride olabilir ama şu an çok mutluyuz. İlerisine bakacağız” açıklamasını yapıyor.

Kaderimin Oyunu'yla ekrana gelmeye hazırlanan Meriç Aral'ın aşk hayatında da her şey yolunda! 9