Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova setinde, Kerem Alışık ve Murat Ünalmış tartışmasında çok şaşırtan detaylar!

Bir Zamanlar Çukurova setinde, Kerem Alışık ve Murat Ünalmış tartışmasında çok şaşırtan detaylar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çekimleri Adana’da süren atv’nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın setinden gerginlik, kavga haberlerine bir yenisi daha eklendi! Daha önce Kerem Alışık ve Uğur Güneş arasında tartışma yaşandığı şeklinde bazı söylentiler medyada yer almıştı. Hilal Altınbilek ile beraberlik yaşayan Güneş’in, ilişkisini bitirmesinden sonra Alışık ile Altınbilek arasında bir ilişki yaşandığı ve bu durumun da sette gerginliğe neden olduğu konuşulmuştu.

Taraflar bu iddiaları reddetmiş ama bu söylentilerin üzerinden bir süre sonra Uğur Güneş’in kendi isteğiyle diziden ayrılması da iddiaları kuvvetlendirmişti.

Bu kez de Kerem Alışık ile Murat Ünalmış arasında bir kavga yaşandığı ve mahkemeye kadar olayın aksettiği konuşulmakta.

Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından konuyla ilgili detayları paylaştı. Buna göre Kerem Alışık’ın bir sahnenin değiştirilmesini istemesi ve Ünalmış’ın da karşı çıkması üzerine ortamın gerildiği ve Alışık’ın ‘Hıyar oğlu hıyar’ dediği, bu anların yönetmen Murat Saraçoğlu tarafından kaydedildiği ve gerginlik sonrası setin paydos edildiği gündeme geldi.

Bir Zamanlar Çukurova setinde, Kerem Alışık ve Murat Ünalmış tartışmasında çok şaşırtan detaylar! 8

Olayın daha sonra daha da büyüdüğü ve Murat Ünalmış’ın geçtiğimiz hafta Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak Alışık hakkında hakaret nedeniyle suç duyurusunda bulunduğu ifade ediliyor. Dizinin bazı oyuncularının da şahit oldukları belirtilirken, daha önce de iki oyuncunun tartıştıkları ve yapımcı Timur Savcı’nın Adana’ya giderek durumu el koyduğu da konuşulmakta.

Konuyla ilgili detayları aşağıda görebilirsiniz…

Bir Zamanlar Çukurova setinde, Kerem Alışık ve Murat Ünalmış tartışmasında çok şaşırtan detaylar! 9