Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona iki sarsıcı ayrılıkla başlayacak!

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona iki sarsıcı ayrılıkla başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, izleyicilerle 9 Eylül Perşembe günü 103. bölümü ile buluşacak. atv yeni sezon duyurusunu yaptı. Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol ikilisinin etkileyici işbirliğinde yeni sezon çok farklı olacak.

Dizinin dördüncü sezonu ise büyük olaylarla başlıyor… Hakan Gümüşoğlu karakteri hikayeye çok sert bir şekilde giriş yapacak. İbrahim Çelikkol dizinin yeni dönemini sırtlayacak olan isimi konumunda. Ayrıca dizide ayrılıklar da var. İlk bölümlerde dizi hayranları yaşanan ayrılıklar nedeniyle de bir hayli üzülecek.

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona iki sarsıcı ayrılıkla başlayacak! 9

Ümit karakterine hayat veren Hande Soral, hikayeye devam etmek istemedi. Kocası İsmail Demirci ile uzun süre dizi setleri nedeniyle ayrı kalan Hande Soral, yeni sezonda evinde kalmak istedi. Oyuncunun bu isteği üzerine Ümit karakteri hikayeden çıkartıldı. Hande Soral son kez 103. bölümde yer alacak ve dördüncü sezonun başında diziye veda edecek.

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona iki sarsıcı ayrılıkla başlayacak! 10

Diğer önemli gelişme ise başrol oyuncularından Kerem Alışık cephesinde yaşanıyor… İsmi zaman zaman çeşitli kavgalarla anılan usta oyuncu, yeni sezonda 4-5 bölüm hikayede yer alacak.

Kerem Alışık’ın Bir Zamanlar Çukurova’daki Fekeli karakteri için de yolun sonu gözüktü… Fekeli, 106. veya 107.bölümde ölecek…

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona iki sarsıcı ayrılıkla başlayacak! 11

Adana’da çekimleri yapılan dizi ilk başladığında 5 başrol oyuncusu vardı. Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış hikayeden üçüncü sezonda ayrıldı…

Kerem Alışık da dördüncü sezon başında veda edecek. Böylece bir tek Hilal Altınbilek kalacak. İbrahim Çelikkol da başrol oyuncusu olarak bundan sonra dizinin sürükleyici ismi olarak öne çıkacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 9 Eylül Perşembe akşamı 103.bölümü ile yeniden ekranlarda yerini alacak. Dördüncü sezonda hikayenin çok değiştiğine şahit olacaksınız.